15
Mayıs
2024
Çarşamba
ŞİLE - İSTANBUL

PTTBank binası açıldı

Şile PTTBank hizmet binası Bakan Binali Yıldırım'ında katıldığı bir törenle hizmete açıldı.

Şile PTTBank hizmet binasının açılış törenine katılan Yıldırım, 2004 yerel seçimleri öncesinde Şile için verilen tüm sözleri yerine getirdiklerini belirterek, ''Kimse bizi başkalarıyla karıştırmasın. Biz söyleriz, yaparız. Yapmayacağımızı da asla söz vermeyiz'' dedi.

İnsanları yanıltmadıklarını, aldatmadıklarını, başkalarından farklarının da bu olduğunu ifade eden Yıldırım, halkın 22 Temmuz seçimlerinde ''yola devam'' kararı verdiğini belirtti. Şile'nin bir turizm merkezi olduğunu anlatan Yıldırım, ilçenin ihtiyacı olan yol ve alt yapı hizmetlerinin kısa sürede yerine getirileceğini dile getirdi.

Bakan Yıldırım, PTTBank binalarının vatandaşlar için önemli olduğunu ve sayılarının yurt genelinde 3 bin 132'ye ulaştığını söyledi. Burada, hizmetlerin, vatandaşa yakışır şekilde yapıldığını kaydeden Yıldırım, ''PTTBank'larda aylık 2,5 milyon olan işlem sayısı 18,5 milyona çıktı'' dedi.

Genel Müdürü Osman Tural da, PTT'nin, 30 bin çalışanıyla halka hizmet sunmanın azim ve gayreti içinde olduklarını ifade etti. 2003 yılından itibaren iletişim ve değişim sürecini başlattıklarını anlatan Tural, 2002 yılında 7 kurum ve kuruluşa hizmet verildiğini, bugün bu sayının 101'e çıktığını kaydetti.

Tural, son 5 yılda Anadolu yakasında yapılan yatırımların tutarının da 18 milyon YTL olduğunu söyledi.

Konuşmaların ardından, Bakan Yıldırım, AK Parti İstanbul Milletvekili Özlem Türköne, PTT Genel Müdürü Tural ve Şile Belediye Başkanı Can Tabakoğlu ile hizmet binasını açtı.

AA
Yayın Tarihi : 29 Aralık 2007 Cumartesi 18:02:49


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?