30
Mayıs
2024
Perşembe
ŞİLE - İSTANBUL

Şile'de altyapı çalışmaları

Alt Yapı Çalışmalarımız Devam Ediyor...


Belediye tarafından Şile’ nin dört bir yanında salt yapı çalışmaları devam ediyor.

Çalışmalarımız Cumhuriyet Caddesi, Ağva Caddesi ve 75.Yıl Caddesinde bordür yenileme, Fener Caddesi, Atatürk Caddesi ve Ağva Caddesinde asfalt yama çalışması şeklinde devam ediyor.

Cumhuriyet caddesinde geçtiğimiz günlerde başlatılan bordür yenileme çalışmalarında sona yaklaşılırken, 75. yıl ve Ağva Caddelerinde sürdürülen bordür yenileme çalışmaları ise hız kazandı. Bunun yanında Atatürk, Fener ve Ağva Caddelerinde asfalt yama çalışmaları da yapılıyor. Çalışmalar hava durumu izin verdiği sürece ara sokaklarımız dahil olmak üzere tüm sokak ve caddelerde yapılacak.

Parklarımızda Son Durum...


Belediyemiz ekipleri tarafından tüm park ve bahçelerimizde bakım, dikim ve budama çalışmaları yapılıyor. Ayrıca parklarımıza halkımızın yararlanabileceği spor ve jimnastik aletleri de geçtiğimiz günlerde monte edildi. Yıllardır bakımı yapılmayan Tavanlı Parkı ekiplerimiz tarafından yeniden yapılıyor. Bu parkın yapımı tamamlandıktan sonra bu parkımıza da oyun ve jimnastik aletleri konacak. Şu anda Liman Park, Vadi içi Park, Dolgu Alanı Parkı, Bayrak Park ve Çamlık Koruluğu parkında bulunan spor ve jimnastik aletlerinden yeni parklarımıza da konulacak.

Üsküdar Caddesi Çalışmaları Hız Kazandı...


Kentsel dönüşüm projesi dahilinde yapımı devam eden Üsküdar Caddesi çalışmalarında 5. etaba geçilirken, projenin parçası olan Selvi Sokak düzenlemeleri sona erdi.

şile kaymakamlığı
Yayın Tarihi : 17 Mart 2008 Pazartesi 22:33:56


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
NEŞE BAR IP: 88.243.69.xxx Tarih : 7.08.2008 22:01:04

Çalışmalarınız çook güzel olmuş...