16
Mayıs
2024
Perşembe
ŞİLE - İSTANBUL

Şile'de parkta spor desteği

Geçtiğimiz günlerde Belediyemiz tarafından Şile Limanı Dolgu alanı parkı ile Balibey Çamlık Koruluğu parkı içerisine spor ve jimnastik aletleri kondu.

Halk sağlığının korunması ve halkımızın spora yönlendirilmesi için parklara konan spor ve jimnastik aletleri için bir açıklamada bulunan Başkanımız Can TABAKOĞLU; ‘Halkımızın sağlığı her şeyden önemli. Büyük kent merkezlerinde görülen, parkların içindeki belirlenmiş bölgelere halkın kullanımı için konan dış mekan spor ve jimnastik aletlerinden biz de halkımız için parklarımıza koyduk. Herhangi bir ücret talep edilmeyecek olan aletlerden halkımızın daha sağlıklı bir yaşam için faydalanmasını arzu ediyoruz’ ifadesini kullandı.

Şile Belediyesi ekipleri tarafından açık alan parklara montajı yapılan dış mekan spor ve jimnastik aletleri halkın sağlıklı yaşamına katkıda bulunuyor. Dış mekan tipi jimnastik aletleri arasında, çift kişilik salınım aletleri, çiftli uzay yürüyüş aleti, çiftli pedal aleti, esneme aleti, step ve bel çevirme aleti, yatay bisiklet, kol çevirme masaj aleti, bel sırt masaj aleti, pres bacak ağırlık aletleri bulunuyor.

Spor aletlerinin her biri, vücudun değişik bölgelerindeki kasları çalıştırıyor. Açık hava fitness salonu niteliğinde olan bu spor ve jimnastik aletleri halkı spor yapmaya teşvik ediyor ve sağlıklı bir yaşamın anahtarı olarak kabul ediliyor.

şile belediyesi
Yayın Tarihi : 20 Kasım 2007 Salı 12:06:16


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?