4
Mayıs
2024
Cumartesi
ŞİŞLİ - İSTANBUL
Belediye Sayfaları
Ücretsiz Üye Olun.
Kendi sayfanızı kendiniz yapın.

Aygün Hotel

Aygün Otel, Asya'nın Avrupa'yla kucaklaştığı, üç imparatorluğa başkent olmuş bir tarih, doğa ve kültür mozayiği olan İstanbul'un Avrupa yakasındaki, ticaret, kültür, eğlence ve finans merkezleri olan Şişli'de.

Aygün Plaza Otel, manyetik kart sistemli kapıları, banyo, direk telefon, yerel ve uydu programlı TV, minibar, saç kurutma makinası, enerji sarver, havalandırma ve merkezi ısıtma, merkezi müzik yayını gibi bütün kolaylıkları içeren dört yıldızlı kalitesinde odalara sahiptir. Konuklar kuru temizleme, çamaşır, ütü ve 24 saat oda servisinden yararlanabilirler.

60 kişilik toplantı salonu, yemekli veya yemeksi, özel toplantılar ve iş toplantıları için TV, video, telefon, faks, bilgisayar, internet gibi iletişim donanımları ile hizmetinizdedir.

Güne sağlıklı ve dinç başlamak isteyenler, günün yorgunluğunu atmak isteyenler ve fazla kilolarını eritmek isteyenler için, Aygün Otel'İn Sauna - Fitness Center- Şok Havuzu 24 saat hizmetinizdedir.

İlgili Kişi :
Adres1 :Operatör Raifbey Sok. No:40 Şişli / İstanbul
Adres2 :
Posta Kodu :80220
Telefon :+90 (212) 296 99 92
Faks :+90 (212) 231 30 04
Elektronik Posta
Internet Sitesi

Önemli Not:

Kenthaber, Rekabetin korunmasına ilişkin dizinde yer alan ve yer almak isteyen tüm tüzel/gerçek kişiler için hiç bir ayrım yapmadan kayıt imkanı tanır. Kayıt olabilmek için tek koşul ücretsiz üye olmanızdır.

Üye olduktan sonra bilgilerinizi size verilen panelde "Firmalarım" linkine tıklayarak gönderebilirsiniz. Ekibimiz kısa zamanda bilgilerinizi teyit edip sayfanızın yayına açılmasını sağlayacaktır.

Bilgilerinizdeki eksiklik ve hataları bildirmek için bizimle iletişime geçebilirsiniz.

Detaylı, özgün bir sayfa hazırlamak ve dizinimizden daha verimli faydalanmak isterseniz (ücretli) bizimle iletişime geçebilirsiniz.

Kenthaber, herhangi eksiklik, yanıltıcı bilgi yada amacını aşan bir durum olması halinde kesinlikle sorumlu tutulamaz. Bu ve benzeri durumları bildirmek üzere bizimle iletişime geçebilirsiniz.