5
Mayıs
2024
Pazar
ŞİŞLİ - İSTANBUL
Belediye Sayfaları
Ücretsiz Üye Olun.
Kendi sayfanızı kendiniz yapın.

Hotel Istanbul Conti

    Oda & Detaylar: 88 toplam odalı 123 toplam yataklı 11 suit odalı 4 sigara içilmeyen odalı 77 executive oda.

Oda Özellikleri: Direk telefon, müzik yayını, minibar, kasa, kablosuz internet, çay/kahve makinesi, ücretli tv, uydu tv, merkezi klima, küvet-banyo, wc, saç kurutma makinası.

Servis & Hizmetler: Merkezi klima, merkezi ısıtma, internet , business center, kuaför salonu, çamaşırhane, ütü, kuru temizleme, resepsiyonda kasa, 24 saat oda servisi, jeneratör, telefonla doktor, bebek bakıcısı, ücretsiz otopark, evcil hayvan kabul edilir, hızlı rezervasyon kontrolü.

Yeme & İçme: Oda kahvaltı, kahvaltı salonu, lobi bar, restoran bar. 1 alakart restoran, 1 kapalı restoran (120 kişilik), 1 balo salonu restoran (90 kişilik). Dünya Mutfağı, Türk Mutfağı.

Toplantı: 3 toplantı odası (120 min. kapasite). Tepegöz, perde, beyaz tahta, slide projektör, flipchart, ses sistemi, mikrofon, video player, televizyon, klima, ışık sistemi, ADSL port sistemi. En büyük salon kapasitesi 90 kişilik, En büyük alan 135 m2.

Konum: Lütfi Kırdar Exhibition Center 4 km, Cevahir Shopping Center within walking distance , Nişantaşı District 4 km, Metro Station 500 m, Metro City 2 km, Akmerkez 4 km. İstanbul Atatürk Hava Alanı 30 km. Şehir merkezinde, iş ve alışveriş merkezleri yakınında.

İlgili Kişi :
Adres1 :Ortaklar Cad.No:30 Mecidiyeköy - Şişli -/ İstanbul
Adres2 :
Posta Kodu :
Telefon :+90 (212) 288 16 42
Faks :+90 (212) 272 95 05
Elektronik Posta
Internet Sitesi

Önemli Not:

Kenthaber, Rekabetin korunmasına ilişkin dizinde yer alan ve yer almak isteyen tüm tüzel/gerçek kişiler için hiç bir ayrım yapmadan kayıt imkanı tanır. Kayıt olabilmek için tek koşul ücretsiz üye olmanızdır.

Üye olduktan sonra bilgilerinizi size verilen panelde "Firmalarım" linkine tıklayarak gönderebilirsiniz. Ekibimiz kısa zamanda bilgilerinizi teyit edip sayfanızın yayına açılmasını sağlayacaktır.

Bilgilerinizdeki eksiklik ve hataları bildirmek için bizimle iletişime geçebilirsiniz.

Detaylı, özgün bir sayfa hazırlamak ve dizinimizden daha verimli faydalanmak isterseniz (ücretli) bizimle iletişime geçebilirsiniz.

Kenthaber, herhangi eksiklik, yanıltıcı bilgi yada amacını aşan bir durum olması halinde kesinlikle sorumlu tutulamaz. Bu ve benzeri durumları bildirmek üzere bizimle iletişime geçebilirsiniz.