5
Mayıs
2024
Pazar
ŞİŞLİ - İSTANBUL
Belediye Sayfaları
Ücretsiz Üye Olun.
Kendi sayfanızı kendiniz yapın.

Grand Cevahir Hotel

Türkiyenin en büyük kongre oteline hoşgeldiniz !

Grand Cevahir Otel ve kongre merkezi iş toplantılarınızdan kongrelere, ürün tanıtımlarınızdan bayi toplantılarınıza, dilerseniz binlerce kişilik sosyal organizasyonlarda sizlere en mükemmeli sunmak için tasarlandı.

Türkiye’nin ilk 5 yıldızlı kongre oteli Grand Cevahir Otel ve Kongre Merkezi, 5 yıldızlı teknolojiyi, 5 yıldızlı konforla buluşturuyor.

Özel servis ekibi ile Avrupa’nın en büyük balo salonunda 2000 kişiye kadar hizmet verebilen Grand Cevahir Otel; Deliz Restaurant, Sultan Restaurant ve değişik kapasitedeki salonlarında geleneksel Türk mutfağının lezzetlerini tadabileceğiniz ortamlar sunuyor.

Grand Cevahir Hotel & Kongre Merkezi bir Cevahir Holding kuruluşudur.

Türkiye’nin ilk kongre oteli ve Avrupa’nın en büyük balo salonuna sahip olan Grand Cevahir Otel 25 Mayıs 2002 tarihinde hizmetinize açılmıştır.

AKTİVİTE VE HİZMETLER

Her türlü konforun yeraldığı Grand Cevahir Otel ve Kongre Merkezinde konuklar için çeşitli aktiviteler yeralmaktadır.

Açık-Kapalı yüzme havuzları, fitness center, Türk hamamı, solaryum, saunalar ve masaj servisi stres atmanız için sizleri bekliyor.

24 saat oda servisi, bebek bakıcısı, kuaför, kuru temizleme servisi, UPS (Kesintisiz güç kaynağı), özel güvenlik sistemleri, 1000 araç kapasiteli kapalı otopark da hizmetinizdedir.

 

 

BALO SALONU

Toplam 2.500 metrekare alanı ve 8,65 metre tavan yüksekliği ile Cevahir Balo Salonu, Avrupa’nın en büyük kolonsuz balo salonu olma özelliğini taşıyor.

- 2000 kişilik oturmalı, yemekli davet
- 3000 kişilik tiyatro düzeni
- Üçe bölünebilme imkanı
- 310 metrekare balo salonu sahnesi
- 5000 kişilik kokteyl düzenleme imkanı
- Asansörlü, barkovizyon, kulaklık, infrared, robotlu ışık sistemleri, tercüme odaları
- Canlı yayın ve tüm dünyaya video konferans imkanı
- Otel odalarındaki TV’lere canlı bağlantı
- Kongre salonu ile ortak ses-görüntü aktarımı
- Sahnede araç show imkanı
- Sanatçı kulisleri, dinlenme odaları
- Dev sahne perdesi, salon içinde ilave ekran, elektrik kumandalı perde

ODALAR

Grand Cevahir Otel’inde 4 presidential suite, 7 executive corner suite, 4 non-smoking suite, 36 corner suite, 270 standart oda ve 2’si özürlüler için olmak üzere toplam 323 oda bulunuyor.

Konforunuz için her türlü detayın düşünüldüğü odalarda 4 seçenekli klima, minibar, internet bilgisayar bağlantısı, uydu televizyon kanalları, voice mail sistemi, direkt telefon, çalar saat, müzik yayını, elektronik kapı kilitleme sistemleri, özel kasa, banyo telefonu, banyo acil çağrı, 24 saat oda servisi ve kuru temizleme hizmeti mevcut.

 

ODİTORYUM

1013 Kişilik kapasitesi ile Türkiye’deki en büyük otel kongre salonu olma özelliğini taşıyan Cevahir Oditoryum, her türlü organizasyon için en yeni teknolojiler ile donatıldı.

- Aynı anda 13 farklı dilde çeviri (simultane) imkanı sunan sistemler
- 1013 koltuk kapasiteli
- Akustik özellikli Fiqueras koltuklar
- Sahnede araç show imkanı
- Sanatçı kulisleri, dinlenme odaları
- Oditoryum etrafında 9 adet toplantı salonu
- İki adet basın-yayın odası
- 2000 metrekare fuayelerde fuar ve sergi imkanı
- Kolonlardan standlar için enerji imkanı
- Kulaklık, infrared, robot ışık, görüntü ve ses sistemleri
- Elektrik kumandalı sahne perdeleri
- 1000 araçlık kapalı otopark
- Tiyatro, talkshow, dans gösterisi, seminer ve toplantılar için ideal ölçülerde

RESTORANLAR

Dünya mutfaklarının en seçkin örneklerinin sunulduğu restoranlar otelimizde hizmetinizde.
Adını ve dekorasyonunu saraylardan aldığımız, lezzetini gurmeler için hazırladığımız Sultan Restoran’ımızda sizlere saltanatı yaşatmaya hazırız. Deneyimli şeflerden oluşan kadrosu ve 150 kişilik oturma kapasitesiyle Sultan Restoran, Meksika, İtalyan ve Türk mutfaklarının en lezzetli örneklerini sunuyor. Restoranda ayrıca 30 kişi kapasiteli VIP bölümü ve 40 kişilik bahçede servis bölümü bulunuyor.
Akdeniz ve Türk mutfaklarının en seçkin örneklerini sunan Deliz Restoran, kahvaltı, öğle ve akşam yemeklerinde hizmetinizde. İstanbul’un en kapsamlı açık büfesinin yer aldığı Deliz Restoran’da 400 kişilik yemek bölümünün dışında, 80 kişilik teras bölümü de bulunuyor. Canlı müzik eşliğinde zengin açık büfe ve à la carte mönü seçenekleri ile misafirlerinin hizmetinde. Pazar günleri de 11:30 - 15:00 saatlerinde brunch büfesini beğeninize sunuyor.
Lobi katında, özgün tasarımıyla Yelken Bar’da, içkinizi yudumlarken günün yorgunluğunu atabilir ve hafif lezzetlerin yer aldığı mönüsündeki seçenekleri tadabilirsiniz. Açık havuzda yer alan ve gerçek bir tekneden servis yapılan Sailing Bar eşsiz lezzetler sunmak için hizmetinizde.
Cevahir Patisserie, kahvaltılık ürünlerden özel yapım kurabiye ve pastalara, keklerden çikolatalara kadar geniş ürün yelpazesiyle gün içinde her an hizmetinizde.

TOPLANTI SALONLARI

Grand Cevahir Otelde tam 22 adet çok amaçlı toplantı salonu bulunuyor.

Son teknolojik sistemlerle donatılmış, yüksek tavanlı ve akustik toplantı salonlarında, ortak sekreterlik hizmetleri ve on-line internet servisi sunuluyor.

Konuklarımıza toplantı boyunca özel servis ekibi eşlik ederken, yemekli özel toplantılar için VIP yemek salonları ve kahvaltı odaları hizmet veriyor.

- Yüksek tavanlı
- Akustik özellikli
- Teknik cihaz destekli
- Safir, Yakut, Pırlanta, Zümrüt, Topaz, Akik, Turkuaz toplantı salonları

İlgili Kişi :
Adres1 :Darülaceze Cad. Şişli / İstanbul
Adres2 :
Posta Kodu :
Telefon :+90 (212) 314 42 42
Faks :+90 (212) 314 42 44
Elektronik Posta
Internet Sitesi

Önemli Not:

Kenthaber, Rekabetin korunmasına ilişkin dizinde yer alan ve yer almak isteyen tüm tüzel/gerçek kişiler için hiç bir ayrım yapmadan kayıt imkanı tanır. Kayıt olabilmek için tek koşul ücretsiz üye olmanızdır.

Üye olduktan sonra bilgilerinizi size verilen panelde "Firmalarım" linkine tıklayarak gönderebilirsiniz. Ekibimiz kısa zamanda bilgilerinizi teyit edip sayfanızın yayına açılmasını sağlayacaktır.

Bilgilerinizdeki eksiklik ve hataları bildirmek için bizimle iletişime geçebilirsiniz.

Detaylı, özgün bir sayfa hazırlamak ve dizinimizden daha verimli faydalanmak isterseniz (ücretli) bizimle iletişime geçebilirsiniz.

Kenthaber, herhangi eksiklik, yanıltıcı bilgi yada amacını aşan bir durum olması halinde kesinlikle sorumlu tutulamaz. Bu ve benzeri durumları bildirmek üzere bizimle iletişime geçebilirsiniz.