18
Mayıs
2024
Cumartesi
ŞİŞLİ - İSTANBUL
Belediye Sayfaları

"Nişantaşı pazar günleri açık"

"Nişantaşı Pazar Günleri de Açık" sloganıyla başlatılan kampanya kapsamında Nişantaşı ve çevresindeki mağazaları pazar günleri de müşterilerine hizmet verecek.

Şişli Belediyesi, Birleşmiş Markalar Derneği ve Axess ile birlikte ortak yürütülen kampanya için Şişli Belediyesi’nde basın toplantısı düzenlendi.

Toplantıda bir konuşma yapan Şişli Belediye Başkanı Mustafa Sarıgül, "Nişantaşı ve çevresi şehrimizin en seçkin alışveriş alanlarının başında yer almaktadır. Bugün Şişli Belediyesi olarak ilçedeki alışverişi canlandıracak, ekonomiye katkı sağlayacak yeni bir kampanyaya start veriyoruz. ’Nişantaşı Pazar Günleri de Açık’ sloganıyla yürüteceğimiz kampanyada, belediye olarak bu bölgede uyguladığımız kentsel dönüşüm projelerinin yanı sıra sosyal ve kültürel etkinliklerle hem gecesi ve gündüzüyle yaşayan bir kenti yaşamak, hem de ticari potansiyeli sürekli yüksek tutmak hedefimizdir" dedi.

Tüm dünyada mağazacılık sektörünün toplam cirosunun yaklaşık yüzde 25’inin pazar günleri gerçekleştirildiğini kaydederek, "Oysa pazar günleri bizim mağazalarımız kapalı. Bu kampanyanın bir hedefi de yüzde 25’lik kaybı ülke ekonomisine kazandırmaktır. 29 Mayıs Pazar günü Nişantaşı’nda yeniden biraraya gelerek, mağazalarımızı pazar günleri de yurttaşlarımızın hizmetine açacağız. Tüm yurttaşlarımızı bekliyoruz" diye konuştu.

Sarıgül’den sonra söz alan Birleşmiş Markalar Derneği Başkanı Saruhan Tan ise, "Biz de sektörün temsilcileri olarak bu kampanyaya destek veriyoruz. Bu kampanyanın alışveriş ve ülke geneline destek sağlayacağından eminiz. Belediye başkanına öncülük yaptığı için teşekkür ediyoruz. Bu kampanya herkese hayırlı olsun" dedi.

İHA
Yayın Tarihi : 24 Mayıs 2005 Salı 13:13:56


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?