18
Mayıs
2024
Cumartesi
ŞİŞLİ - İSTANBUL
Belediye Sayfaları

Adaylara desteklerini sürdürüyor

Şişli Belediye Başkanı Mustafa Sarıgül, DSP Silivri Belediye Başkan Adayı Nursefa Pandar'a destek olmak için Silviri'de halkla buluştu. Pandar'ın emekli bir asker ve disiplinli bir kişilik olduğunu anımsatan Sarıgül aday için oy istedi.

Seçim çalışmaları kapsamında DSP Silivri Belediye Başkanı Adayı Nursefa Pandar ile bir araya gelen Sarıgül, seçim otobüsüyle ilçe turu attı. Burada vatandaşlarla sohbet eden Sarıgül, daha sonra Pandar için halkın desteğini istedi. Sarıgül, "Emekli bir komutanımız, disiplinli bir komutanımız. Sizlere en iyi şekilde hizmet edeceğinden eminim. Ben kimsenin arkasından gelmem ama bu başkan adayımızda o ışığı gördüm. Gözlerindeki o inanışı gördüm ve destek olmaya karar verdim" dedi.

Şişli'de eğitime yönelik yaptıkları hizmetlerden söz eden Sarıgül, "Şişlimizde okullarımızı yeniledik. Bu eğitim kurumlarında çocuklarımız en iyi şekilde eğitim görüyorlar. Bizde burada başkan adayımıza diyoruz ki; 'burada eğitime destek ver'. Çünkü çocuklarımızın eğitimi çok önemli" diye konuştu.

Sarıgül ile el ele tutuşup halkı selamlayan Pandar, "Mustafa Sarıgül başkanıma çok teşekkür ediyorum. Buraya kadar gelerek bana destek oldu. Bizde Sayın Sarıgül modelini Silivri'ye uygulayacağız" dedi.

İHA
Yayın Tarihi : 3 Mart 2009 Salı 10:54:31
Güncelleme :7 Mart 2009 Cumartesi 20:48:49


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?