18
Mayıs
2024
Cumartesi
ŞİŞLİ - İSTANBUL
Belediye Sayfaları

Arıkan'ın kızının evini soyanlar yakalandı

Maliye eski Bakanı Vural Arıkan’ın kızı Arzu Erkal’ın Şişli’deki evini soyan hırsızlar yakalandı. Hırsızlık olayını, bir süre önce Erkal’ın evinde çalışan hemşire ve eşinin gerçekleştirdiği ortaya çıktı.

13 Ocak’ta meydana gelen olayda, eski Bakan Vural Arıkan’ın kızı Arzu Erkal’ın, Şişli Vali Konağı Caddesi üzerinde bulunan lüks evine giren kimliği belirsiz 2 kişi, hizmetçiyi silahla etkisiz hale getirdikten sonra Erkal’ın yatak odasında bulunan kasayı ve 100 bin dolarlık kürkü alıp kaçmıştı.

Soygunun ardından soruşturma başlatan polis, bir süre önce Erkal’ın annesine bakmak için evinde çalışan hemşire Nihal Çelenk ve eşi Fatih Çelenk’i gözaltına aldı. A

sayiş Şube Müdürlüğü’nde sorguya alınan Çelenk çifti, hırsızlık olayını gerçekleştirdiklerini itiraf etti. Daha sonra kızı Burcu ile birlikte şubeye gelen Arzu Erkal, hemşire ve eşiyle yüzleştirildi. Çıkışta açıklama yapan Arzu Erkal, büyük şok yaşadığını söyledi. Evinde annesine bakmak için tuttuğu hemşirenin, kendisine böyle bir hainlik yaptığını belirten Arzu Erkal, "Evimden ekmek yiyen insandı. Böyle bir şey yapması beni çok üzdü. Evdeki değerli bütün eşyalarımı almış. Pahalı mücevher ve eşyaların çoğunu satmış. Polise çok teşekkür ediyorum" dedi.

Soyguncuların darp ettiği hizmetçisinin durumunun kötü olduğunu ve şoku üzerinden atamadığını da belirten Arzu Erkal, "Tüm tedavisini üstlendim. Onun için elimden gelen her şeyi yapıyorum" diye konuştu.

İHA
Yayın Tarihi : 19 Ocak 2005 Çarşamba 16:23:10


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?