19
Mayıs
2024
Pazar
ŞİŞLİ - İSTANBUL
Belediye Sayfaları

Doğan, Haberdar'a oy istedi

K Parti'nin Beşiktaş adayı Sibel Çarmıklı, Ordulular gecesine katılan ünlü sanatçı Nihat Doğan, AK Partili adaylar için oy istedi.

AK Parti'den Şişli Belediye Başkan Adayı Emin Haberdar, Beşiktaş adayı Sibel Çarmıklı ile birlikte Ordu Mesudiye Boyalı Köyü Derneği'nin düzenlediği geceye katıldı. Gecede bir konuşma yapan Emin Haberdar, "10 sene Ordu'da kaldım. İçinizden biriyim. İnşallah beni desteklerseniz, sizi mahçup etmeyeceğim" dedi. Haberdar, daha sonra derneğe bir miktar para yardımında bulundu.

Geceye ünlü sanatçı Nihat Doğan da başkan adayları ile birlikte katıldı. Nihat Doğan ısrarlar üzerine sahneye çıkarak kısa bir konuşma uyaparak, "Benim cefakar, fedakar Ordulu kardeşlerim. Oraları ben çok iyi biliyorum" dedi. İsrail'in Filistin'e yönelik saldırılarına da değinen Doğan, "Gazzeli çocuklar ölüyor. Sağolsun Başbakanımız Davos çıkışı ile yüreğimize su serpti. Zulüm yapan İsrail yıkılacaktır. Sizde lütfen buradaki belediye başkan adaylarına oy verin" dedi. Doğan daha sonra seslendirdiği şarkılarla herkesi coştururken, büyük alkış aldı.

Öte yandan, ev ziyaretlerine devam eden Belediye Başkan Adayı Emin Haberdar, Ayazağa Çakırlar Mahallesi'ni ziyaret etti. Gecekonduların yoğun olduğu bölgede vatandaşlar evlerinin dar olması nedeniyle Haberdar'ı sokakta yaktıkları ateşin başında karşıladı. Bir süre ateşin etrafında vatandaşlarla birlikte ısınan Haberdar daha sonra gecekonduları gezerek vatandaşların sorunlarını dinledi.
 

iha
Yayın Tarihi : 9 Şubat 2009 Pazartesi 18:39:46
Güncelleme :9 Şubat 2009 Pazartesi 18:49:21


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
kemal sungur IP: 88.233.184.xxx Tarih : 11.02.2009 02:13:13

bu işler nihat doğanla olsaydı chp butun heryerde sanatcı cıkarırdı.. madem nihat doğan etkiliydi onu aday yapsaydılar