27
Mayıs
2024
Pazertesi
ŞİŞLİ - İSTANBUL
Belediye Sayfaları

Ekip ruhu ile çalışıyoruz

AK Parti'nin Şişli Belediye Başkan Adayı Emin Haberdar, ekip ruhu ile seçim çalışmalarına hız verdiklerini belirterek, "Mutfakta ekibimiz var ve çalışma bitince servis edeceğiz. Bu servisi ve hizmeti yapacak olanda benim. Biz milletimizin hizmetkarıyız" dedi.

Belediye Başkan Adayı Emin Haberdar, 2004'teki yerel seçimlerin ardından hemen çalışmalara başladıklarını belirterek, "Avantajımız teşkilat bizi tanıdığı için direkt seçim kampanyasına girmiş olmak. Şuan kanaat önderleri ile ev ziyaretlerini ağırlıklı olarak sürdürüyoruz. Mutfakta ekibimiz var ve çalışma bitince servis edeceğiz. Bu servisi ve hizmeti yapacak olanda benim. Biz milletimizin hizmetkarıyız. Şişli'nin sıkıntılarını çözmeye ve belediyeyi güçlü bir belediye yapmaya talibiz" dedi.
Şişli'nin kişi başına düşen milli gelir bakımında yüksek gelirli bir ilçe olduğunu anımsatan Haberdar, "Ancak Şişli'nin bir görünen yüzü, bir de görünmeyen yüzü var. Görünmeyen yüzünde çok büyük dengesizlikler var. Biz tüm mahallelerde adalet ve kalkınmayı eşit bir şekilde yapmayı düşünüyoruz. İlçedeki yeşil alan sıkıntısı ciddi derecede. Park sayılarını 1-2 yıl içinde yapılanların iki misli şekilde artırmayı düşünüyoruz" diye konuştu. Belediye Başkan adayı Emin Haberdar, ilçedeki en küçük alanları bile
değerlendirmeyi ve yasal durumuna göre bu alanlara park, yeşil alan, gençler için bilgi evleri, kadınlar için beceri kursları ve alanların büyüklüğüne göre de kongre merkezi yapmayı planladıklarını söyledi. Her yaş grubu için projeleri olduğunu ifade eden Haberdar, eğitim ve iş alanında hep Şişli'de bulunduğunu ve ilçeyi iyi bildiğini belirtti.
Emin Haberdar'ın adaylığının açıklanmasından sonra ise AK Parti Şişli İlçe Başkanlığı'nda da hummalı bir çalışma başladı. Seçim çalışmalarında Haberdar'a yardımcı olan Şişli AK Parti İlçe Eyüp Çakar, "AK Parti olarak yönetim anlayışımız halkla beraber, halkın için felsefesine dayanmaktadır" dedi.
Kadın Kolları Başkanı Şebnem Savaş ise Şişli'deki kadınların en büyük sorununun ekonomik sıkıntılar olduğunu belirterek, "Emin Haberdar başkanımız bu yönde kadınlarımıza ekonomik katkıda bulunacak. AB fonlarından ve mikro kredilerden kadınlarımızın da faydalanmasını sağlanacak. Aynı zamanda bir pazar projemiz var. Bu pazarda kadınlarımız yaptıkları el işlerini satarak ev ekonomisine katkı sağlayacaklar" diye konuştu.
Gençlik Kolları Başkanı Fatih Nalcıoğlu ise Halaskargazi Caddesi ile Şişli'nin ikiye ayrıldığını ve bu şekilde alt ve üst gelirli vatandaşların birbirinden ayrıldığını belirterek, "Bir tarafı Nişantaşı, diğer tarafta ise daha alt gelirli bir grup var. Şişli'de en büyük sıkıntı ekonomik sorunlar. İnşallah Emin Haberdar başkan seçildiğinde gençlere iş kazandırma programları düzenleyecek. Aynı zamanda gençlerin en büyük problemlerinden bir tanesi de spor alanlarının olmaması" şeklinde konuştu.

iha
Yayın Tarihi : 29 Ocak 2009 Perşembe 13:44:23
Güncelleme :29 Ocak 2009 Perşembe 13:48:24


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?