16
Mayıs
2024
Perşembe
ŞİŞLİ - İSTANBUL
Belediye Sayfaları

Ferrari'yi sözlüsü kullanıyormuş

Şişli'de lüks otomobille geçirdikleri trafik kazasında ölen avukat Ayşe Yamıç'ın, eski Esenyurt Belde Belediye Başkanı Gürbüz Çapan'ın oğlu Ali Erdem Çapan'ın sözlüsü olduğu ve olay sırasında otomobili kullandığı bildirildi.

Çapan ailesi adına yapılan yazılı açıklamada, Ali Erdem Çapan'ın sözlüsü avukat Ayşe Yamıç'ın (26) kullandığı otomobilin, E-5 Karayolu Mecidiyeköy mevkiinde yağmur nedeniyle kontrolden çıkarak kaza yaptığı anlatıldı.

Kazada Yamıç'ın hayatını kaybettiği, aynı araçtaki Ali Erdem Çapan'ın da kaldırıldığı hastanede yoğun bakıma alındığı ifade edilen açıklamada, kazaya karışan 34 KK 017 plakalı Ferrari marka lüks otomobilin, Ali Erdem Çapan'ın arkadaşı galerici Oktay Cumhur Ertan'a ait olduğu ve aracın ruhsatın da Özgen Demirtaş'ın üzerine kayıtlı olduğu belirtildi.

Bu arada, Metropolitan Florence Nightingale Hastanesinden yapılan yazılı açıklamada, Ali Erdem Çapan'ın, kazanın ardından 02.45 sıralarında hastaneye getirildiği, yapılan ilk müdahale ve incelemelerin ardından Yoğun Bakım Ünitesine alındığı bildirildi.

Açıklamada, Ali Erdem Çapan'ın halen bu ünitedeki tedavisinin sürdüğü kaydedildi.

Öte yandan, kaza sonrası kaldırıldığı Şişli Etfal Eğitim ve Araştırma Hastanesinde ölen Ayşe Yamiç'in cenazesinin, otopsi için sevk edildiği Adli Tıp Kurumundan ailesi tarafından alınarak toprağa verilmek üzere memleketi olan Trabzon'a götürüldüğü öğrenildi.

Hürriyet
Yayın Tarihi : 22 Mart 2007 Perşembe 20:24:37
Güncelleme :22 Mart 2007 Perşembe 20:34:41


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?