17
Mayıs
2024
Cuma
ŞİŞLİ - İSTANBUL
Belediye Sayfaları

İstanbul: Cinayet suçundan aranan bir kişi Şişli'de yakalandı...

İstanbul Kuştepe İnönü Caddesi'nde yaklaşık 20 gün önce Murat Yüce'nin öldürülmesi ve Kerim Cirit'in yaralanması ile ilgili olarak aranan Metin Berdibek, sabah saatlerinde yapılan operasyonla yakalandı. Berdibek'in saklandığı evde, 1'i kadın 5 kişi daha gözaltına alındı.
Kuştepe İnönü Caddesi üzerinde aralarında çıkan alacak-verecek kavgasında olay yerinde hayatını kaybeden Murat Yüce ve yaralanan Kerim Cirit ile ilgili Cinayet Bürosu olayı genişleterek incelemeye aldı. Konu ile ilgili ilk operasyonda cinayet sanığı olarak Engin Çelik gözaltına alındı. Çelik sorgusunda, olayla ilgili olarak yanında bulunan kişinin Metin Berdibek olduğunu ve saklandığı yerler hakkında bilgi verdi. Engin Çelik'in ifadesinde, olayın aralarındaki hırsızlıktan dolayı alacak konusunda çıkan tartışma sonucunda büyüdüğünü ve karşılıklı olarak küfürleştiklerini söylediği öğrenildi.
İstanbul Emniyet Müdürlüğü ekipleri cinayetle ilgili olarak yaptıkları çalışma sonucunda aranan Metin Berdibek'in saklandığı yeri tespit etti. Sabah saatlerinde belirlenen adrese yapılan operasyon sonucu Metin Berdibek ve 5 kişi gözaltına alındı. Evde gözaltına alınan 1'i kadın toplam 6 kişinin hırsızlıktan sabıkaları olduğu bildirildi.
Emniyette sorgusu tamamlanan Metin Berdibek, Şişli Adliyesi'ne sevk edildi. Diğer şahısların sorgusu sürüyor.
iha-istanbul
Yayın Tarihi : 14 Temmuz 2004 Çarşamba 17:32:10


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?