17
Mayıs
2024
Cuma
ŞİŞLİ - İSTANBUL
Belediye Sayfaları

İstanbul-Şişli: Yangında mahsur kalan yaşlı çifti itfaiye kurtardı

Şişli’de, elektrik sobasının devrilmesi sonucu çıkan yangında, binada mahsur kalan yaşlı çift, itfaiye ekipleri tarafından kurtarıldı. İtfaiye erlerinin sırtında taşıdığı karı-koca, daha sonra hastaneye kaldırıldı.

Şişli’de, saat 01:00 sıralarında Teşvikiye Fırın Sokak üzerinde bulunan 5 katlı binanın 2. katında yangın çıktı.

Yangının, Güzide Kanık (80) ve Osman Uslu (85) çiftinin evinde bulunan elektrik sobasının devrilmesi sonucu çıktığı belirtildi. Yaşlı çiftin kaldıkları evden dumanların yükseldiğini fark eden çevre sakinleri durumu hemen polise ve itfaiyeye haber verdi. Yangın nedeniyle panik yaşayan apartman sakinleri hemen dışarı çıkarken, itfaiye ekipleri kısa sürede olay yerine gelerek yangına müdahale etti.

Kısa bir çalışmanın ardından yangın söndürülürken, yoğun duman nedeniyle içeride mahsur kalan Osman Uslu ve Güzide Kanık çifti ise itfaiye tarafından kurtarıldı. İtfaiye ekiplerinin sırtında taşıyarak dışarı çıkardığı yaşlı çifte, çevre sakinleri de yardım etti. Zehirlenmeye karşı ayran içirilen Uslu ve Kanık, daha sonra ambulansla hastaneye kaldırıldı. Uslu ve Kanık’ın sağlık durumlarının iyi olduğu bildirildi.

İSTANBUL-(İHA)
Yayın Tarihi : 8 Nisan 2004 Perşembe 11:37:40


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?