17
Mayıs
2024
Cuma
ŞİŞLİ - İSTANBUL
Belediye Sayfaları

Sarıgül’ün savunması 3 ocakta

CHP’den kesin ihraç istemiyle yüksek Disiplin Kurulu’na sevkedilen Şişli Belediye Başkanı Mustafa Sarıgül, 3 ocak 2005’te savunma yapacak.

Sarıgül’ün Mersin mitingine katılan ve kınama cezası verilmesi istenen 15 CHP’li milletvekilinin savunması ise 13 ocakta alınacak. Bu arada, CHP’li muhaliflerden ikisi daha Sarıgül’e desteklerini çektiler.

Sarıgül’ü destekleyenler 13 ocakta savunma verecek

CHP Yüksek Disiplin Kurulu, partiden kesin ihracı istenen Mustafa Sarıgül’ü 3 ocak pazartesi günü için savunma yapmaya çağırdı. Kurul, Sarıgül’ün Mersin mitingine katılan ve bu nedenle kınama cezası verilmesi istenen 15 milletvekilinin savunmasını da 13 ocakta alacak.

Disipline sevkedilen milletvekillerinden 13’ü şehit asteğmen Kubilay’ı anma töreni nedeniyle yazılı açıklama yaparak, Sarıgül’e desteklerini yinelediler.

İki milletvekili Sarıgül’e desteklerini çekti

Mersin mitingine katılan ve bu nedenle Yüksek Disiplin Kurulu’na sevkedilen Edirne milletvekili Nejat Gencan ile Kırklareli milletvekili Mehmet Kesimoğlu ise Sarıgül’e desteklerini çektiler.

Milletvekilleri, Sarıgül’ün mitingine katılmıştı

CHP yönetiminin yolsuzlukla suçladığı Şişli Belediye Başkanı Mustafa Sarıgül’ün, Mersin mitingine muhalif 16 CHP milletvekili katılmıştı.
cnn türk
Yayın Tarihi : 24 Aralık 2004 Cuma 09:25:17


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?