19
Mayıs
2024
Pazar
ŞİŞLİ - İSTANBUL
Belediye Sayfaları

Şişli Belediyesi'nden eğitime destek vermeye devam

Şişli Belediye Başkanı Mustafa Sarıgül, 2004-2005 Eğitim Öğretim Yılı’nın açılışında, ilçesinde ekonomik gelir düzeyi düşük yurttaşların oturduğu mahallelerdeki okullarda öğrencilere çanta ve önlük dağıttı.

Yeni eğim yılının açılışı nedeniyle, Ayazağa Nilüfer Gökay İlköğretim Okulu’nda yapılan törene katılan Sarıgül, okula yeni başlayan öğrencilere önlük, defter, kalem ve çantadan oluşan eğitim seti armağan etti. Törende konuşan Mustafa Sarıgül, yasal belediyenin yasal görevi olmamasına rağmen, ilçesindeki 56 okulun bakım, onarım ve restorasyonlarını yaptıklarını belirterek, öğrencilerin en iyi koşullarda eğitim almaları için çalıştıklarını söyledi.

Yaz döneminde, tüm okulların iç ve dış cephelerinin boyandığını, dersliklerin yenilendiğini ve bazı okullara ek üniteler yaptırıldığını vurgulayan Sarıgül, “Herşeyi devletten beklememek gerekiyor. Atatürk’ün bizden istediği çağdaş uygarlıklar düzeyine ulaşabilmemiz için, yerel yönetimlerin, işadamlarının, yurttaşların da elini taşın altına koyması gerekir. Bu nedenle, eğitim kurumlarımızın 21. yüzyıl Türkiye’sine yakışır hale gelmesi için bundan sonra da tüm olanaklarımızı seferber edeceğiz ” dedi.

Yayın Tarihi : 8 Ekim 2004 Cuma 11:46:29


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?