18
Mayıs
2024
Cumartesi
ŞİŞLİ - İSTANBUL
Belediye Sayfaları

Şişli'de köpek kurtarma operasyonu

Şişli’de bir binanın havalandırma kanalına düşen kurt köpeği, itfaiyenin uzun uğraşları sonucu kurtarıldı.

Alınan bilgilere göre, Sadettin-Fulya Zinner çifti,"Güzelim" adlı Avustralya Kurdu Dingo cinsi kurt köpeği, dün gece saat 22.30 sıralarında gezdirmeye çıkardı. Kuyulubağ Sokak’ta gezdirilen köpek, Zinner çiftinin elinden kurtulduğu bir sırada, Derviş Eroğlu Kültür Merkezi’nin havalandırma kanalının bulunduğu kuyuya düştü.

Köpeği dışarı çıkarmayı başaramayan çift, itfaiyeden yardım istedi. İtfaiye beklendiği sırada, vatandaşlar ve Zinner çifti köpeğe ulaşmaya çalıştı. Sadettin ve Fulya Zinner, kuyu başında köpekle konuşarak onu dışarı çıkarmaya çalıştı. Ancak çabalar sonuçsuz kaldı. Bir vatandaş, ayaklarından tutularak kuyuya indirildi ancak o da köpeğe ulaşamadı. Daha sonra itfaiye ekipleri devreye girdi. Bir itfaiye eri kuyuya girerek havalandırma kanalı içindeki köpeği yakalamaya çalıştı.

Önce dışarı çıkmayan köpeğin önüne yem atıldı. Yemi almak için kanaldan çıkan köpek, kuyu başında bekleyen itfaiye eri tarafından yakalandı ve dışarı çıkarıldı. Köpeği kucaklayıp sıkıca sarılan Fulya Zinner, "Canım benim" diyerek köpeği uzun uzun öptü. Köpeğe kavuşmanın mutluluğunu uzun süre yaşayan Sadettin ve Fulya Zinner, yardımlarından dolayı itfaiye erlerine, basın mensuplarına ve vatandaşlara teşekkür etti.

İHA
Yayın Tarihi : 4 Haziran 2005 Cumartesi 08:46:15


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?