15
Mayıs
2024
Çarşamba
ŞİŞLİ - İSTANBUL
Belediye Sayfaları

Şişli'de kumarhane operasyonu

Şişli Cumhuriyet Caddesi üzerinde bulunan bir apartman dairesinde kumar oynatıldığı ihbarı üzerine yapılan baskında 20 kişi gözaltına alındı. Kısa süre önce faaliyete geçtiği öğrenilen kumarhanenin, ikamet olarak kiralandığı belirlendi.


Şişli Cumhuriyet Caddesi 115 numarada bulunan T. Akdoğan apartmanının 3. katında kumar oynatıldığına dair yapılan ihbar üzerine Şişli İlçe Emniyet Müdürlüğü ve Asayiş Şube Müdürlüğü ekipleri konu ile ilgili çalışma başlattı.

Gerekli izinleri aldıktan sonra 00:00 sıralarında adrese baskın düzenleyen polis ekipleri, içeride bulunan ve aralarında kumarhanenin sahibi olduğu iddia edilen Seda S.'nin de bulunduğu 8'i bayan 20 kişiyi gözaltına alındı. Gözaltına alınan şahıslar polis otomobilleri ile Feriköy Polis Merkezi'ne götürülürken, yasadışı kumarhaneye kendi otomobilleri ile gelen bazı şahısların otomobilleri arandı.

Bu aramalar sırasında bir kişinin otomobilinden polis rozeti çıktı. Bu arada en son dışarı çıkarılan Seda S., kendisini görüntüleyen basın mensuplarına tepki gösterdi.


Yasadışı kumarhanenin daire olarak kiralandığı ve kısa süre önce faaliyete geçtiği belirlendi. Kumarhanede bulunan kumar masalarına ve kumar malzemelerine el konuldu.

İha
Yayın Tarihi : 21 Temmuz 2007 Cumartesi 03:18:24


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?