18
Mayıs
2024
Cumartesi
ŞİŞLİ - İSTANBUL
Belediye Sayfaları

Şişli'de nefes kesen kovalamaca

Şişli’de park halindeki bir otomobilden hırsızlık yaparken fark edilince, araçlarıyla kaçmaya başlayan oto hırsızları ile polis arasında nefes kesen bir kovalamaca yaşandı. Polisin kaybettiği oto hırsızları, İHA ekibinin takibiyle kıskıvrak yakalandı.
Alınan bilgilere göre, Sıracevizler Pehlivan Sokak içerisinde bir araçtan teyp kolonları çalan oto hırsızları,, devriye görevi yapan ekip tarafından fark edildi. Yakalanacaklarını anlayan hırsızlar, 34 CVK 86 plakalı araca binerek kaçmaya başladı. Polis ekipleri, Şişli’de yaşanan kovalamaca sırasında aracı kaybetti. Bu sırada aracın takibini sürdüren İHA ekibi, polise aracın gittiği yön konusunda bilgi verdi. Şahıslar, Çağlayan, Gürsel Mahallesi ve Kağıthane’nin ara sokaklarında kaçmaya devam etti. Bu sırada telefonla polis merkezine sürekli bilgi aktaran İHA ekibi, aracın sıkıştırılmasını sağladı.
Kağıthane’den Okmeydanı’na giden yol üzerinde tedbir alan polisler, silah doğrultarak aracın durdurulmasını sağladı. Araçtaki 3 kişiyi karga tulumba aşağı indiren ekipler, şahısları önce yere yatırdı. Şahıslar "Ehliyetimiz yok, ondan kaçtık" diyerek kendilerini savundu.
Elleri kelepçelenen şahıslar, hemen ekip otosuna bindirildi. Yapılan araştırma sonucu, şahısların kaçmaya başladıkları noktadaki bir aracın camını kırarak kolonlarını çaldıkları, kolonlardan birinin araçta, diğerinin olay yerinde bulunduğu belirlendi.
Aracı kullanan Ahmet Yavuz’un sabıkalı hırsız olduğu belirtildi. Araçta bulunan Cem Uyan (19) ve A.S. (18) (Ahmet Salman) da gözaltına alındı. Olayla ilgili soruşturma sürdürülüyor.
İSTANBUL - İHA
Yayın Tarihi : 20 Haziran 2004 Pazar 15:06:51


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?