18
Mayıs
2024
Cumartesi
ŞİŞLİ - İSTANBUL
Belediye Sayfaları

Şişli'de onca su İSKİ'nin vurdumduymazlığı yüzünden heba oldu...

Feriköy Ergenekon Caddesi Havuzlubahçe Sokak’ta bulunan İSKİ’ye ait ana su borusunda gece yarısı patlama meydana geldi. Patlama nedeniyle asfalt zemin göçerken, sular tazyikli bir şekilde caddeye akmaya başladı.

Su borusunun patlamasıyla birlikte zemin katta bulunan 2 evi, işyerlerini, 1 banka şubesini ve 1 camiyi su bastı. Gece yarısı patlayan su borusuyla evlerini su basan vatandaşlar, İSKİ’yi ve itfaiyeyi durumdan haberdar etti.

Şişli İtfaiye ekipleri kısa sürede olay yerine gelip su tahliyesine başlarken, suların hemen kesilmemesine vatandaşlar büyük tepki gösterdi. Yetkilileri duyarsız kalkmakla suçlayan cami imamı Ali Kızılkaya, "Bu kadar zararı kim karşılayacak? 4 saat boyunca bu su burada bulunan binalara aktı. Ev ve işyerleriyle camii sular altında kaldı. Böyle duyarsızlık olur mu?" şeklinde tepki gösterdi.

Eşyaları sular içinde kalan vatandaşlar, ev ve işyerlerindeki suları tahliye etmek için itfaiyeyle birlikte çalıştı. Bölgedeki ev ve işyerlerindeki su tahliye çalışmaları devam ediyor.

iha-şişli
Yayın Tarihi : 2 Ağustos 2004 Pazartesi 11:45:23


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?