17
Mayıs
2024
Cuma
ŞİŞLİ - İSTANBUL
Belediye Sayfaları

Şişli'de TIR dehşeti: 3 ölü

Şişli’de yokuş inerken buzlanma nedeniyle duramadığı belirtilen bir TIR, içinde 13 kişi bulunan servis minibüsüne çarptı. Kazada, ilk belirlemelere göre 3 kişi öldü, 1’i ağır 4 kişi yaralandı. 

 Olay yerine gelen itfaiye ekipleri ile yoldan geçen araçlardaki bazı vatandaşlarca minibüsten çıkarılan yolculardan İsmail Uçar, Hüseyin Yanıkova ile Eyüp Gürbüz’ün hayatlarını kaybettiği anlaşıldı.

Araçtan çıkarılan ve aralarında sürücü Ergülü Uzer ve Necati Yanıkova’nın da bulunduğu 4 kişi, ambulanslarla hastaneye kaldırıldı. Bu yaralılardan birinin sağlık durumunun ağır olduğu, diğerlerininise hafif yaralandığı bildirildi.

TIR ŞOFÖRÜ GÖZALTINNDA

Kazayı yara almadan atlatan ve polislerce gözaltına alınan TIR şoförü Adem Demirarslan, “Yokuş iniyordum. Yol kaygandı ve aşırı buzlanma vardı, duramadım. TIR’ın dorsesi minibüse çarptı” diye konuştu.

Minibüste bulunan ve bacağından hafif yaralanan Burhan Saatçi ise “Minibüsteki arkadaşları ile Sarıgazi’deki ‘Aydın Örme’ adlı tekstil firmasında çalıştıklarını ve işyerlerine gitmek üzere yola çıktıklarını” anlattı.

aa
Yayın Tarihi : 25 Aralık 2004 Cumartesi 10:52:57
Güncelleme :25 Aralık 2004 Cumartesi 14:54:03


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?