18
Mayıs
2024
Cumartesi
ŞİŞLİ - İSTANBUL
Belediye Sayfaları

Trafik polisine araba çarptı

Şişli’de meydana gelen bir trafik kazasıyla ilgili çalışma yapan trafik ve asayiş şube ekipleri, ölümün eşiğinden döndü. Kaza bölgesini güvenlik altına almaya çalışan bir polis memuruna, alkollü bir sürücünün kullandığı araç çarptı.

Alınan bilgiye göre, Şişli Büyükdere Caddesi üzerinde meydana gelen trafik kazasının ardından olay yerine gelen trafik ve asayiş şube ekipleri, inceleme başlattı. Bu sırada, içerisinde 1’i bayan 4 kişinin bulunduğu otomobil, hızla, olay yerinde inceleme yapan polis ekiplerine yöneldi. Sürücüsünün alkollü olduğu belirlenen araç, güvenlik şeridi kurmaya çalışan bir polis memuruna çarptı.

Polis memuru ayağından yaralanırken, bölgedeki diğer polisler, meslektaşlarının yaralanmasına neden olan aracın önüne atlayarak silah çekti. Duran araca koşan polis memurları, otomobildeki şahısları tekme tokat araçtan indirdi.

Araçta bulunan bir şahıs, kargaşadan yararlanarak kaçtı. İsimleri açıklanmayan şahıslar sorgulanmak üzere karakola götürülürken, ayağından yaralanan polis ambulansla Şişli Etfal Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne sevk edildi.

Araç içinde yapılan incelemelerde çok sayıda bira kutusu ve 1 adet pompalı tüfek çıktı.

istanbul
Yayın Tarihi : 16 Kasım 2004 Salı 12:29:07
Güncelleme :16 Kasım 2004 Salı 14:46:16


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?