18
Mayıs
2024
Cumartesi
ŞİŞLİ - İSTANBUL
Belediye Sayfaları

Yine hatalı sollama ve beklenen son: 3 yaralı

Şişli’de meydana gelen trafik kazasında 1’i ağır 3 kişi yaralandı. Hatalı solama yapan bir otomobilin neden olduğu kazada araçlardan biri şarampole yuvarlandı. Kaza, Şişli Ayazağa’da sabah saat 08.00 sıralarında meydana geldi.

Kaza, Şişli Ayazağa’da sabah saat 08.00 sıralarında meydana geldi. Alınan bilgiye göre, 34 AY 6045 plakalı "Ford" marka otomobiliyle seyretmekte olan Erdal Kara (29), karşı yönden gelen Tuncay Dönmez yönetimindeki "Fıat" marka 34 AB 3095 plakalı araçla çarpıştı. Kazada savrulan "Fıat" marka araç, yine karşı yönden gelen 34 UN 8240 plakalı Ali Demir yönetimindeki "Iveco" marka otobüsle çarpıştıktan sonra şarampole yuvarlandı. Kazada Tuncay Dönmez, Arzu Dönmez ve Erdal Kara yaralandı. Kazayı hafif yaralı olarak atlatan Erdal Kara, Okmeydanı SSK Hastanesi’ne; Tuncay Dönmez ve Arzu Dönmez ise Şişli Etfal Hastanesi’ne kaldırıldı. Arzu Dönmez’in bacaklarının kırıldığı, Tuncay Dönmez’in ise hayati tehlikesinin devam ettiği öğrenildi.

Kazanın ardından olay yerine gelen itfaiye ekipleri, şarampole yuvarlanan aracı çıkarırken, yolu bir süre trafiğe kapattı.

Kazayla ilgili soruşturma başlatıldı.

İHA
Yayın Tarihi : 13 Ocak 2005 Perşembe 10:06:51


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?