30
Mayıs
2024
Perşembe
ŞİŞLİ - ŞİŞLİ - İSTANBUL

Gecekonduda 3. kez yangın çıktı

GECEKONDUDA 3. KEZ YANGIN ÇIKTI

Şişli'de bir gecekonduda 3. kez yangın çıktı. Genç kadın babasının öldüğü haberiyle telaşla evden çıkarken, devrilen soba borusu gecekondunun yanmasına neden oldu.

Olay, Şişli Örnektepe Mahallesi Yaprak Sokak üzerinde bulunan bir gecekonduda meydana geldi. Alınan bilgiye göre, ısınmak için sobayı yakan Aysun Kılıç isimli genç kadına telefon açan bir yakını babasının öldüğü haberini verdi. Acı haberle yıkılan genç kadın, kayınvalidesiyle birlikte evden çıkarak babasının evine gitti. Bu sırada yanmakta olan sobanın borularının devrilmesi sonucu evde yangın çıktı. Yangını gören vatandaşlar hemen itfaiyeye haber verdi. Olay yerine gelen itfaiye ekipleri yangına kısa sürede müdahale ederek, kontrol altına aldı. İtfaiyenin çalışmalarını izleyen meraklı vatandaşlar ise kırılan camlar nedeniyle tehlike atlattı.

Maddi hasar meydana gelen gecekonduda daha önce de 2 kez yangın çıktığı öğrenildi. Bir süre önce yine yangın çıkan gecekonduda dumandan etkilenen ev sahibi Harun Kılıç'ın hastaneye kaldırıldığı, olaydan 15 gün sonrada hayatını kaybettiği belirtildi.

GECEKONDUDA 3. KEZ YANGIN ÇIKTI
GECEKONDUDA 3. KEZ YANGIN ÇIKTI
GECEKONDUDA 3. KEZ YANGIN ÇIKTI
İHA
Yayın Tarihi : 6 Ocak 2011 Perşembe 15:16:01
Güncelleme :11 Ocak 2011 Salı 12:56:51


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?