18
Mayıs
2024
Cumartesi
ŞİŞLİ - ŞİŞLİ - İSTANBUL

Kafasına silah dayadı

Şişli'de kocası tarafından aldatıldığını düşünen bir kadın intihar girişiminde bulundu. Polis ekipleri, kadını 3 saatlik uğraşın ardından ikna etmeyi başardı.

Şişli Gülbahar Mahallesi Işık Sokak'ta saat 23.00 sıralarında bir kadının başına silah dayayarak intihara kalkıştığı ihbarı üzerine olay yerine çok sayıda polis sevk edildi. Polis, olay yerine gelerek Ayla E.(35) isimli kadını ikna etmeye çalıştı. İddialara göre kadın, eşinin kendisini aldattığını bu olay üzerine bunalıma girdiğini söyledi. Kadını ikna etmeyi bir türlü başaramayan polis ekipleri, olay yerine tedbir amaçlı ambulans çağırdı.

Polis ekipleri, basın mensuplarının görüntü almasını engellemeye çalıştı. Basın mensuplarını olay yerinden uzaklaştırmak isteyen polis, sokağı güvenlik şeridi ile kapattı. Basın şeritten içeri giremedi fakat vatandaşlar olay yerinde rahatça dolaştı. Olay yerini korumak ve güvenliği sağlamak için çekilmesi gereken şeridin amacı basın mensuplarına görüntü aldırmamak oldu.

İntihara teşebbüs eden kadın ise yaklaşık 3 saatte eyleminden vazgeçirildi. Ayla E. polis eşliğinde baygın olarak Şişli Etfal Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırıldı.

İHA
Yayın Tarihi : 18 Ekim 2010 Pazartesi 09:45:04
Güncelleme :21 Ekim 2010 Perşembe 13:19:33


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?