20
Mayıs
2024
Pazertesi
ŞİŞLİ - ŞİŞLİ - İSTANBUL

Kebapçı dükkanı soyuldu

HIRSIZ KEBAPÇIYI SOYDU

Mecidiyeköy'de bulunan bir kebapçı dükkanı, dün gece soyuldu. Dükkanın tuvaletine sürükleyerek götürdüğü kasadaki yaklaşık 8 bin lirayı alan hırsız, yaklaşık 2 metre yüksekliğindeki duvardan atlayarak kaçtı.

Alınan bilgiye göre; Mecidiyeköy Gülbağ Şehit Ertuğrul Kabataş Caddesi'ndeki kebapçı dükkanına sabah saatlerinde gelen sahipleri, kasanın yerinde olmadığını fark etti. Dükkan sahiplerinin aramaları sonucunda kasa tuvalette bulundu. Gece içeriye giren hırsızın, kasayı tuvalete sürükleyerek götürdükten sonra açtığı ve içerisindeki yaklaşık 8 bin lira ile kredi kartlarını aldığı belirlendi. Hırsızın, tuvaletin camına tırmanarak, yaklaşık 2 metre yüksekliğindeki duvardan atlayarak kaçtığı ortaya çıktı. Olay yerine gelen polis, soygunla ilgili geniş çaplı soruşturma başlattı.

Dükkan sahipleri, dün akşam saatlerinde bir gencin sadece lavaboyu kullanmak için izin istediğini belirterek, "İzin istedi ve lavaboyu kullandı. Bugün de geldiğimizde dükkanımız soyulmuştu. Tuvalete götürülen kasadan yaklaşık 8 bin lira alınmış" diye konuştu.

HIRSIZ KEBAPÇIYI SOYDU
HIRSIZ KEBAPÇIYI SOYDU
İHA
Yayın Tarihi : 11 Ocak 2011 Salı 10:54:00
Güncelleme :11 Ocak 2011 Salı 12:56:38


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?