19
Mayıs
2024
Pazar
ŞİŞLİ - ŞİŞLİ - İSTANBUL

Mecidiyeköy'de kaza: 1'i polis 3 yaralı

MECİDİYEKÖY VİYADÜĞÜ ÇIKIŞINDA KAZA: 3 YARALI

Cumhurbaşkanı Abdullah Gül'ün geçiş yapacağı Mecidiyeköy viyadüğü çıkışında meydana gelen trafik kazasında 1'i polis 3 kişi yaralandı.

Edinilen bilgiye göre, E-5 Karayolu Mecidiyeköy viyadüğü çıkışında saat 20.00 sıralarında, Murat Karataş yönetimindeki 34 TE 9115 plakalı kamyon, önünde seyreden bir otomobil tarafından sıkıştırıldı. Otomobile çarpmamak için ani direksiyon kıran Karataş, yol üzerindeki ekip otosuna çarptı. Kaza sonucu kamyon sürücüsü araç içerisinde sıkışırken, aynı araçta bulunan arkadaşı Barbaros Kaptan ile ekip otomobili içerisinde yer alan bir polis memuru yaralandı. İhbar üzerine olay yerine ambulans, polis ve

itfaiye ekipleri sevk edildi. Ağır yaralanan kamyon sürücüsü itfaiye ekipleri tarafından sıkıştığı araç içerisinden kurtarılırken, yaralılar ambulanslarla Okmeydanı Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırıldı. Asayiş ekibinin, Çırağan Sarayı'ndaki temaslarının ardından Ankara'ya hareket edecek olan Cumhurbaşkanı Abdullah Gül'ün geçiş güzergahı üzerinde görevli oldukları öğrenildi.

Kaza nedeniyle geçiş güzergahı sahil şeridine kaydırılırken, Şişli İlçe Emniyet Müdürlüğü'ne bağlı Asayiş Büro Amirliği'nde çalışan polis memurunun hayati bir tehlikesinin bulunmadığı öğrenildi.

Kazanın görgü tanığı Özlem Tinak, "Ben kazayı görünce durdum. Bir başka araç vardı ve hızla makas yaparak kaçtı. Diğer araçta kaza yapmamak için polis otomobiline çarptı" dedi.

Kazayla ilgili soruşturma başlatıldı.

MECİDİYEKÖY VİYADÜĞÜ ÇIKIŞINDA KAZA: 3 YARALI
MECİDİYEKÖY VİYADÜĞÜ ÇIKIŞINDA KAZA: 3 YARALI
MECİDİYEKÖY VİYADÜĞÜ ÇIKIŞINDA KAZA: 3 YARALI
İHA
Yayın Tarihi : 26 Ocak 2010 Salı 21:41:04
Güncelleme :27 Ocak 2010 Çarşamba 09:29:07


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?