19
Mayıs
2024
Pazar
TUZLA - İSTANBUL
Köy Sayfaları

Canını zor kurtardı!

Tuzla'da bir kuyumcu dükkanına gelen silahlı 1 kişi, görevliyi korkutarak soygun girişiminde bulundu.

Dükkana başka bir müşterinin gelmesi üzerine paniğe kapılan soygun kaçarak kayıplara karıştı. İhbarı alıp olay yerine gelen polis ekiplerinin ise göğüslerinde 2 gün önce şehit olan meslektaşlarının resimlerini taşıdıkları görüldü.

Edinilen bilgilere göre, Tuzla İçmeler mevkiinde bulunan Saygın Döviz Bürosu'na gelen silahlı bir kişi içerideki görevli bayana elindeki poşeti fırlatarak kasadaki paraları doldurmasını istedi.

Bu sırada elindeki silahla görevli bayanı tehdit eden soyguncu, içeriye başka bir müşterinin girmesiyle panikleyip aniden dışarı kaçtı.

Görevli bayanın bağırması üzerine arka bölmeden gelen döviz bürosu sahibi Köksal Küçükkaya ruhsatlı tabancasıyla kaçan şahsın ardından bir el ateş etti.

Soygun girişimi başarısızlıkla sonuçlanan zanlı ise olay yerinden ticari bir taksiye binerek uzaklaştı. İhbarı alan Tuzla İlçe Emniyet Müdürlüğüne bağlı ekipler ise olay yerine geldi.

Polis ekiplerinin Tuzla'da dur ihtarına uymayan bir aracı takip ederken, geçirdiği trafik kazasında şehit olan polis memuru Soner Sivri'nin cenaze törenine katıldıkları öğrenilirken, göğüslerinde meslektaşlarının fotoğraflarını taşıdıkları gözlendi.

Döviz bürosuna gelen zanlının arkasından ateş ederek kovalayan işyeri sahibi
Köksal Küçükkaya ise "Ben dükkanın arka tarafında bulunduğum sırada, içeriye gelen silahlı bir kişi elindeki poşeti görevli bayan arkadaşa fırlatıp, "doldur" demiş. İçeriye bu sırada başka bir müşteri girince panik yapıp kaçtı. Elinde silah vardı, dışarı kaçtığında bende ardından koşup silahımla bir el ateş ettim, bir şey alamadan kaçtı" diye konuştu.

Olay yeri inceleme ekipleri döviz bürosunda parmak izi çalışması yaparken, şahsın yakalanması için soruşturma başlatıldı.

iha
Yayın Tarihi : 31 Ocak 2009 Cumartesi 12:02:12


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?