18
Mayıs
2024
Cumartesi
TUZLA - İSTANBUL
Köy Sayfaları

Kim bu talihli?

Milli Piyango İdaresi Genel Müdür Yardımcısı Çolak ödülü şube müdürüne verdi

Milli Piyango’nun yılbaşı özel çekilişinde büyük ikramiyeyi kazanan 4 talihliden ikincisi de ortaya çıktı. Talihlinin, İstanbul Tuzla’da oturan evli, 2 çocuk babası bir inşaat işçisi olduğu ifade edildi.

Talihli adına bileti, Yapı Kredi Bankası İstanbul Topkapı Davutpaşa Şubesi Müdürü Yılmaz Özkan, Milli Piyango İdaresi Genel Müdür Yardımcısı Muammer Çolak’tan aldı. Gazetecilerin soruları üzerine bir açıklama yapan Özkan, talihlinin çok yakın bir arkadaşının akrabası olduğunu, kimseye güvenemediği için Tuzla’da oturmasına rağmen, Davutpaşa şubesine geldiğini anlattı.

Talihlinin parayı nasıl değerlendireceğinin sorulması üzerine Özkan, talihlinin çok acil karar vermek istemediğini, bu parayla ailesine ve kardeşlerine yardımcı olacağını kaydetti.

Özkan, “Talihli paragöz bir insan değil. 7,5 milyon lira ile 3 gün yatarsanız o parayı görmemiş bir insan için ürkütücü olabilir ama talihlimiz pek ürkmüş birine benzemiyor” dedi. Özkan, 7,5 milyon liranın günlük faizinin ne kadar olduğunun sorulması üzerine de, yaklaşık 1500 lira olduğunu bildirdi.

.
Yayın Tarihi : 6 Ocak 2010 Çarşamba 16:35:09


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?