17
Mayıs
2024
Cuma
TUZLA - İSTANBUL
Köy Sayfaları

Tuzla: Demirören, Tuzla'da 'başkan' gibi karşılandı

Beşiktaş Kulübü Başkan Adayı Yıldırım Demirören, şampiyonluk parolasının yanına ’Temiz Beşiktaş’ parolasını koymak zorunda kaldıklarını söyledi. Demirören’i Siyah-beyazlı taraftarlar Tuzla’da başkan gibi karşıladı.

Tuzla Beşiktaşlılar Derneği’ni ziyareti sırasında sevgi gösterileriyle karşılanan Demirören, şimdiye kadar tek düşüncelerinin şampiyon Beşiktaş’ı geri getirmek olduğunu, fakat son günlerde basında yer alan haberlerin Beşiktaşlıları daha fazla yıpratması üzerine hedeflerine bir yenisini daha eklemek zorunda kaldıklarını belirterek, "Şampiyonluk parolamızın yanına bir de ’Temiz Beşiktaş’ parolasını koymak zorunda kaldık. Bu ’Temiz Beşiktaş’ı da arkadaşlarımla birlikte ben sağlayacağım" dedi.

Hayali projelerin sadece seçimi kazanmak için söylenen projeler olduğunu savunan Demirören, kendi projeleri hakkında bilgi vererek, "Bana göre yapmamız gereken 3 tane çok önemli proje var. Birincisi Fulya projesi. 45-50 milyon dolar gibi bir yatırımı gerektiren bu proje için Ocak ayında kazmayı vuruyoruz. Bu projeyi 2-3 yıl içerisinde bitirerek kulübümüze senede 20-25 milyon dolar gelir getirmeyi hesaplıyoruz. 2. projemiz ise Akatlar. Bu projemizi de Eylül ayında bitirerek, tüm kongre üyelerimizin biraraya gelebileceği bir mekan haline getireceğiz. 3.’sü de stat projesi. Mazbatayı alırsak ayın 1’inde stat için çalışmalara başlayacağız. Zemini 3.5-4 metre aşağıya indirerek, stadın kapasitesini 10 kişi artıracağız. Tribünleri ise sponsorlar ve yönetim kurulumuz yardımıyla modernize edeceğiz. Ben Beşiktaş’ın dışarıda maç yapmasına ve stadımızın yıkılarak kulübümüzün borçlanmasına karşıyım" diye konuştu.

İSTANBUL-(İHA)
Yayın Tarihi : 22 Mayıs 2004 Cumartesi 20:21:26


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?