20
Mayıs
2024
Pazertesi
ÜMRANİYE - İSTANBUL

Baba oğul torbacılar yakalandı

Ümraniye'de uyuşturucu tacirlerine yönelik bir eve düzenlenen baskında, uyuşturucu suçundan girdiği cezaevinden firar ettiği öğrenilen bir kişi, torbacılık yaptığı oğlu ile birlikte yakalandı. Soruşturmanın genişletilmesi ile birlikte silsile yoluyla çalıştıkları belirlenen çete çökertildi.

Edinilen bilgiye göre, Ümraniye İlçe Emniyet Müdürlüğü'ne bağlı Asayiş Büro Amirliği ekipleri, uyuşturucu tacirlerini uzun süreli takibe aldı. Takip sonucunda dün harekete geçen ekipler Ümraniye Yeni Çamlıca Mahallesi'nde bir eve baskın düzenledi.

Baskında, uyuşturucu suçundan tutuklu bulunduğu Kırşehir Cezaevi'nden firar ettiği öğrenilen M.M.S. (49) ile oğlu R.S. (19) kıskıvrak yakalandı. Yapılan sorgulamalar ve takip sonucu torbacı olarak çalışan baba oğla mal bulduğu iddia edilen A.K. (36), M.T. (27) ve S.G. (23) polis tarafından yakalanarak gözaltına alındı.

Derinleştirilen sorgulamaların ardından şebekenin silsile yoluyla çalıştığı ortaya çıktı. Alınan ifadeleri detaylarıyla inceleyen polis, şebekenin elebaşı olduğu ileri sürülen S.C. (44) ve N.B.'ye (51) de ulaşarak zanlıları gözaltına aldı. Yakalanan şüphelilerin ev ve üzerlerinde yapılan aramalarda 1.5 kg esrar ve gençlere satılmak için hazırlanmış 15 adet fişek bulundu. Yakalanan zanlılar karakoldaki ifadelerinin alınmasının ardından bugün adliyeye sevk edildi.

iha
Yayın Tarihi : 13 Kasım 2008 Perşembe 15:54:33


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?