20
Mayıs
2024
Pazertesi
ÜMRANİYE - İSTANBUL

Bakan Yıldırım'a doğum günü sürprizi

Refahiye Kültür ve Dayanışma Derneği'nin düzenlediği geceye katılan Ulaştırma Bakanı Binali Yıldırım'a doğum günü sürprizi yapıldı. Bakan Yıldırım, doğum günü pastasını kestikten sonra eşine yedirdi.

Ulaştırma Bakanı Binali Yıldırım, Refahiye Kültür ve Dayanışma Derneği'nin Ümraniye Atakent'te bulunan bir düğün salonunda düzenlediği geceye katıldı. Geceye Bakan Yıldırım'ın yanı sıra Refahiye Derneği Başkanı Yavuz Canikli, Kıyı Emniyeti Genel Müdürü Salih Orakçı, Sarıgazi, Çekmeköy ve Ümraniye Belediye Başkanları ile çok sayıda davetli katıldı.

Geceye eşi Semiha Yıldırım ile birlikte katılan Bakan Yıldırım, yaptığı konuşmada, "Bu organizasyonun gerçekleşmesinde baştan sona kadar emeği olan Dernek
Başkanı Yavuz Canikli olmak üzere tüm yönetim kurulu üyelerimize gönülden teşekkür ederim. Elbetteki ülkemizin sorunları var sorunlar olmazsa hayat olmaz. Yaşadığımız müddetçe mutlaka sorunlarımız olacak, biz de sorunlarımızı çözeceğiz. Bazılarını hemen çözeriz, bazıları zaman alır işte bu anlayışla çalışıyoruz, bu anlayışla konuların üzerine gidiyoruz. Bugün Türkiye'nin bütün köylerinde KÖYDES projesini yaptık. Köylerimizin sularını akıttıysak sizin verdiğiniz güçle bunu yaptık. Bugün Türk insanının neredeyse tamamı uçağa biner hale geldiyse, bütün havaalanları açıldıysa, havayolu halkın yolu haline geldiyse, sizlerle başardık" dedi.

Bakan Yıldırım'ın konuşması devam ederken salonun ışıkları söndürülerek, Yıldırım'a doğum günü sürprizi yapıldı. Şaşkınlığını gizleyemeyen Yıldırım, pastayı kesmek için yanına eşi Semiha Yıldırım'ı da çağırdı. Bakan Yıldırım , pastasını keserek eşine bir dilim yedirdi. Daha sonra konuşmasına kaldığı yerden devam eden Yıldırım'a doğum günü hediyesi olarak Erzincan'ın tarihini gösteren harita hediye edildi. Gece, Erzincan'ın halk sanatçılarının türküleriyle devam etti.

iha
Yayın Tarihi : 21 Aralık 2008 Pazar 13:51:47


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
MURAT SARIMADEN IP: 78.186.202.xxx Tarih : 22.12.2008 13:20:32

adam gibi adam türkiyede cumhurbaşkanlığına yakışacak tek kişidir, sn BİNALİ YILDIRIM YOLUN AÇIK OLSUN.