22
Mayıs
2024
Çarşamba
ÜMRANİYE - İSTANBUL

Hırsız kaçmadı 5 kez bıçakladı

Sabaha karşı villasına giren hırsız tarafından öldürülen Ümit Toklucu’nun eşi, "İsteseydi kaçabilirdi. Kocamı 5 kez bıçakladı" diyerek cinayetin bilerek ve istenerek işlediğini iddia etti.

KURBAN bayramının birinci günü Ümit Toklucu (27), Ümraniye Atakent Mahallesi, Destan Sokak’taki üç katlı evlerinde, eşi, annesi, kız kardeşi ve 2 yaşındaki kızı ile uyuyordu. Sabaha karşı eve giren hırsız Ümit Toklucu’yu 5 kez bıçaklayarak öldürdü. Nuray Toklucu (27), 4 yıllık eşini kaybettiği, o dehşet sabahını anlattı: "Uyuyorduk. Yatağımızın ayak ucunda bir karaltı gördüm, annem sandım. ’Anne bir şey mi istiyorsun’ diye seslenince odadan çıktı. Ümit’i uyandırdım. Alt kattaki salona koştu. Kıyamet koptu. Balkona fırladım. Eşim bahçede ayakta duruyordu. Hırsız da sağa sola koşturuyordu. Ümit’in yaralı olduğunu aşağı inince anladım. 5 yerinden bıçaklanmıştı. Hastaneye kaldırdık. Yarım saat sonra öldüğünü öğrendik." Nuray Toklucu, 2 gün sonra yakalanan tutuklu sanık Ahmet Bilen’in, kaçmaya fırsatı varken kaçmayıp, cinayeti bilerek ve isteyerek işlediğini ileri sürdü.

İkisi birlikte balkondan düştü

Hırsızın 2. katta bekleyip, kocasını bıçakladığını belirten Nuray Toklucu şu iddialarda bulundu: "Balkondan kaçabilirdi. Boğuşmuşlar. Birlikte balkondan düşmüşler. Düştükten sonra kocamı yeniden bıçaklamış. Amacı sadece hırsızlık olsaydı, bir bıçak darbesinden sonra bırakıp yoluna devam ederdi. Psikopat bu adam, kaçmayıp tam 5 kez bıçak saplamış."

Orhan SAAT/Hürriyet
Yayın Tarihi : 17 Ocak 2007 Çarşamba 17:28:13


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?