22
Mayıs
2024
Çarşamba
ÜMRANİYE - İSTANBUL

Kanalizasyon çukurunda can pazarı

Ümraniye'de kanalizasyon ıslah çalışması yapılan alanı göremeyen bir sürücünün kullandığı araç suya uçtu.

Kazada araç içinde bulunan 4 kişiden 3'ü sağ olarak çıkarken, 1 kişi suya gömülen araç içinden uzun çalışmalar sonrasında çıkartılabildi. Araç içinde boğularak hayatını kaybeden şahıs Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı.

Edinilen bilgiye göre olay saat 03.00 sıralarında Ümraniye Alemdağ Caddesi Şile Yolu katılımında meydana geldi. Ümraniye'de bulunan bir restoranda alkol alan 4 arkadaş, Şile Yolu katılımına kadar geldi.

Ancak alkollü olan sürücünün kullandığı araç, yaklaşık 10 metrelik çukurun içinde bulunan suya gömüldü. Araç içinde bulunan Selahattin Uysal, Niyazi Sekmen ve Mustafa Torun isimli 3 arkadaş kazadan hemen sonra araç içinden çıkmayı başardı. Sürücü Adem Ergen ise suya gömülen araç içinde mahsur kaldı.

Olay yerine gelen itfaiye ekipleri, suya bot indirerek kısa bir araştırma yaptı. Daha sonra çağırılan vinç yardımı ile bir süre suyun içinde arama yapılmasının ardından araca ulaşılabildi. Takılan kanca ile havaya kaldırılan araç içinde bulunan Adem Ergen'in hayatını kaybettiği tespit edildi. Ergen'in cesedi ambulansla Ümraniye Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı. Kazayı hafif şekilde yaralı olarak atlatan 3 kişi ise ayakta tedavi edildi. Polis ekipleri, ifadesine başvurmak üzere şahısları karakola götürdü.

Öte yandan kazada hayatını kaybeden sürücünün Ümraniye'de bir restoranda çalıştığı ve arkadaşlarıyla birlikte çalışmış olduğu yere gelerek alkol aldıkları ifade edilirken, şahısları tanıdığını belirten bir kişi, gençleri alkollü bir şekilde araç kullanmamaları konusunda uyardıklarını ancak kendilerini dinletemediklerini iddia etti.

iha
Yayın Tarihi : 10 Kasım 2007 Cumartesi 09:12:26


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?