22
Mayıs
2024
Çarşamba
ÜMRANİYE - İSTANBUL

Oto hırsızına şafak operasyonu

Ümraniye’de, polisten kaçarak evine sığınan bir otomobil hırsızının yakalanması için operasyon düzenlendi. Arama izni olmayan polis eve giremeyince, çok sayıda Özel Harekat Timi binanın etrafında ve çatılarda pusu kurdu.

2 saat süren operasyonun ardından şahıs hakkında arama emri çıkarılınca, eve giren polis ekipleri hırsızın izine rastlayamadı. Çok sayıda oto çalma olayına karıştıkları tespit edilen 2 hırsızından soyismi tespit edilemeyen Emrullah isimli şahıs, polisin kovalamacası sonucu yakalandı.

Serdar İnce isimli oto hırsızı ise, polisten kaçmayı başararak Örnek Mahallesi Bingöl Sokak’taki evine sığındı. Arama emri olmayan Kadıköy, Maltepe ve Ümraniye polis ekipleri, Çevik Kuvvet ve Özel Harekat timlerinden destek alarak evin dört bir yanını sardı. Saat 03.30 sıralarında başlayan operasyonda, Özel Harekat timleri çatılarda pusu kurdu.

Bu sırada Serdar İnce’nin yakınları polise basın mensuplarına sözlü hakaretlerde bulundu. Saat 05.30 sıralarında savcılıktan çıkarılan arama emri üzerine polis ekipleri İnce’nin evine girdi. Polis ekiplerinin eve girdiği sırada İnce’nin yakınları polisten ayakkabılarını çıkararak eve girmelerini istedi. 2 saat süren operasyonun ardından, polis İnce’nin izine rastlayamadı. İnce’nin evinin arkasında bulunan ağaçlık alandan kaçtığı öğrenildi.

Öte yandan, İnce’nin evine giren polis ekipleri, farklı bir suçtan aranan ve yaralı olan bir şahsı da yakaladı. Yaralı şahıs, ifadesi alınmak üzere polis merkezine götürüldü. Polis, İnce’nin yakalanması için geniş çaplı soruşturma başlattı.

İHA
Yayın Tarihi : 21 Haziran 2005 Salı 12:41:14


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?