18
Mayıs
2024
Cumartesi
ÜMRANİYE - İSTANBUL

Şehrin göbeğinde falçatayla gasp

Ümraniye’de, Beşiktaş eski Yönetim Kurulu üyesi Ethem Özçelik’in oğlu Hakan Özçelik’in aracının önünü kesen şehir eşkiyaları, Özçelik’i falçata ile etkisiz hale getirdikten sonra, değerli eşyalarını alarak kayıplara karıştı.

Olayın ardından Özçelik, Ümraniye Sevgi Tıp Merkezi’nde tedavi altına alındı. Dudullu Baraj Yolu Caddesi üzerinde seyir halinde olan Hakan Özçelik’in (35) 34 EA 652 plakalı cipinin önü, plakası tespit edilemeyen Şahin marka bir otomobil tarafından kesildi.

Araçtan inen henüz kimliği tespit edilemeyen iki kişi, Hakan Özçelik’i aracından indirip dövmeye başladı. Ellerindeki falçatayla Özçelik’in yüzünü, ellerini ve kollarını kesen gaspçılar, genç adamın 10 milyar değerindeki saatini, cüzdanını, cep telefonunu ve aracın içinde bulunan çantasını alarak kayıplara karıştı. Çevredeki vatandaşlar tarafından Ümraniye Sevgi Tıp Merkezi’ne kaldırılan Özçelik, burada tedavi altına alındı.

Oğlunun gasp edildiğini öğrenir öğrenmez tıp merkezine gelen Beşiktaş eski Yönetim Kurulu üyesi ve Kukla Mobilya’nın sahibi olan Ethem Özçelik, basın mensuplarının sorularını yanıtlayarak, "Oğluma olanlara inanamıyorum. Son günlerde bu olaylar çok arttı. Bunlara önlem alınması lazım. Pamuk ipliğine bağlı bir hayat yaşıyoruz. Oğlum bugün kalın giyinmesiydi, o falçata darbeleri bugün belki oğlumu öldürücekti. Devlet bir an önce bu işe ’dur’ demeli" diye konuştu.

Sağlık durumunun iyi olduğu bildirilen Hakan Özçelik ise, "Benim aracımın önünü iki kişi kesti. Ben, ’ne oluyor?’ diye bağırınca beni dövüp, falçatayla yüzümü kesmeye başladılar. Cep telefonumu, cüzdanımı, çantamı ve saatimi alıp kaçtılar. Demek ki bu tür insanlara karışmamak lazımmış. Canımdan olabilirdim" dedi.

Olayla ilgili geniş çaplı soruşturma başlatıldı.

İHA
Yayın Tarihi : 4 Mart 2005 Cuma 14:50:29
Güncelleme :4 Mart 2005 Cuma 14:52:21


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?