22
Mayıs
2024
Çarşamba
ÜMRANİYE - İSTANBUL

Servis minibüsü yayaları ezdi

Ümraniye'de aşırı hız yaptığı iddia edilen bir servis minibüsü, önce bir servis aracına ardından da kaldırımda yürüyen 2 yayaya çaptı. 

Kazada, yayalardan biri ağır yaralanırken diğeri hayatını kaybetti.
Kaza, Ümraniye Sarıgazi Emek Mahallesi Fatih Caddesi üzerinde
meydana geldi. M.K.'nın kullandığı bir sigara firmasına ait 34 GBZ 94 plakalı servis minibüsü park halindeki bir servis minibüsüne arkadan çarptıktan sonra kaldırıma çıkarak Hasan Çınar (19) ve Meral Türk (17) isimli gençlere çarptı. M.K.'nın kullandığı minibüs bir iş yerinin duvarına ve elektrik direğine çarparak durabildi.
Kazada, akraba oldukları öğrenilen ve iş çıkışında eve giden Hasan Çınar hayatını kaybederken, Meral Türk isimli genç kız da ağır yaralandı. 

M.K.'nın aracının çarptığı servis minibüsündeki yolcular da çarpmanın etkisiyle çeşitli yerlerinden hafif yaralandı. Yolcular büyük bir şok geçirirken bazı bayan yolcular ağladı. Hafif yaralanan servis içindeki yolcuların tedavisi gelen ambulansta yapıldı. Kazayı gören vatandaşlar M.K.'nın kullandığı minibüsün aşırı süratli olduğunu iddia etti.
Kazanın ardından olay yerine gelen jandarma trafik ekipleri, cesedin üstünü torbayla kapattı. M.K.'nın kullandığı minibüsün sokak direği ve ağacı devirmesi ve olay yerindeki cam kırıkları kazanın büyüklüğünü gözler önüne serdi.
Kazada yaralanan Meral Türk ile servis şoförü M.K. hastaneye kaldırıldı. Hasan Çınar'ın cesedi ise Dünya Hastanesi morguna gönderildi.
iha
Yayın Tarihi : 6 Mart 2007 Salı 12:20:33


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?