18
Mayıs
2024
Cumartesi
ZEYTİNBURNU - ZEYTİNBURNU - İSTANBUL

Zeytinburnu'nda bomba paniği

Zeytinburnu'nda pazar tahtalarının arasına bırakılan bomba polis tarafından etkisiz hale getirildi.

Polisin istihbari çalışmaları neticesinde bulunan bomba, uzman ekipler tarafından imha edildikten sonra incelenmek üzere kriminale gönderildi. Olay sonrası çevrede inceleme yapan polis ekipleri şüpheli gördükleri 3 kişiyi gözaltına alırken, 1 şüpheli ise kaçmayı başardı.

Ziya Gökalp Mahallesi 49/2 Sokak'taki pazar tahtalarının arasına bırakılan parfüm şişesi içinde bulunan ses bombası ve fitil saat 21.00 sıralarında polis ekipleri tarafından fark edildi

Çevreye güvenlik önlemi alan polis ekipleri, sokağın giriş ve çıkışına emniyet şeridi çekti. Çevre sakinlerinin meraklı bakışları altında olay yeri inceleme ve bomba imha ekipleri tarafından incelenen bomba, etkisiz hale getirildikten sonra kriminale gönderildi.

Çevrede araştırmalarını genişleten asayiş ekipleri şüpheli gördükleri 3 kişiyi gözaltına aldı. Bir şüpheli ise polis ile aralarında yaşanan kovalamaca sonucunda kaçmayı başardı.

Zeytinburnu'nda daha önceden de bomba patladığını belirten mahalleli büyük bir faciadan kıl payı döndüklerini ifade etti.

Polis ekiplerinin konuyla ilgili geniş çapta araştırma başlattığı öğrenildi.

İHA
Yayın Tarihi : 6 Haziran 2010 Pazar 08:56:01
Güncelleme :6 Haziran 2010 Pazar 13:11:49


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?