18
Mayıs
2024
Cumartesi
ÇAYIROVA - ÇAYIROVA - KOCAELİ

Başkan Akbaş gençlerle buluştu

BAŞKAN AKBAŞ GENÇLERLE BULUŞTU

Çayırova Belediye Başkanı Ziyaettin Akbaş, AK Parti Kocaeli İl Gençlik Kolları üyeleriyle bir araya geldi.

Kocaeli il teşkilatında gerçekleşen ziyarette AK Parti Kocaeli İl Gençlik Kolları Başkanı Ercan Azak ve yönetim kurulu üyeleriyle fikir alış verişinde bulunuldu. Azak, mahalli idarelerin önemine işaret ederek, Kocaeli'nin gelişmesinde baş faktör olan belediyelerin çalışmalarını takdirle karşıladıklarını söyledi. Akbaş, Çayırova Belediyesi olarak hedeflerinin ilçeyi ilçesini daha modern ve yaşanabilir hale getirmek olduğunu belirtti.

Çayırova ilçesinin son durumunu anlatan Akbaş, eğitim ve sağlık konuları hakkında gençlere bilgi verdi.

Gençlerin en önemli farklılığının eğitim olması gerektiğini ifade eden Akbaş, "Çayırova'mızda biri ana okulu olmak üzere 25 eğitim kurumumuz var. Okullarımızı daha iyi şartlara kavuşturabilmek için her türlü durumda yanlarında olmayı vazife kabul ediyoruz" dedi.

Sağlık konusunda yapılan çalışmalara da temas eden Akbaş, Toplum Sağlık Merkezi'nin yerinin hazır olduğunu, böyle bir tesisin büyük bir ihtiyaca cevap vereceğini, ayrıca ilçeye 112 Acil Servis'in kazandırılması ile acil durumlara daha çabuk müdahalenin sağlandığını söyledi.

Akbaş, "Çayırova ilçemiz Kocaeli ilinin en batısında kalan bir ilçedir. Batıda olmanın bir avantajı Avrupa'nın giriş kapısı olmasıdır. Modern bir şehir olmanın temellerini atacak kararlılıkla hedeflerimize ulaşmayı istiyoruz. Şehirleşme adına attığımız adımlara bir yenisini daha ekleyerek, kent meydanı ve semt meydanları oluşturmak istiyoruz. İlk etapta 2 mahallemize semt meydanı oluşturmayı planlıyoruz ve mühendislerimiz bu doğrultuda çalışıyor. Gençlerimize yönelik yapacağımız çalışmalarımız gerçekten çok özel ve güzel. Gençlerimizi önemsiyoruz. Çünkü önemsemezsek geleceğimizi de önemsememiş oluruz" dedi.

BAŞKAN AKBAŞ GENÇLERLE BULUŞTU
İHA
Yayın Tarihi : 9 Mart 2010 Salı 17:43:03
Güncelleme :9 Mart 2010 Salı 20:13:32


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?