25
Mayıs
2024
Cumartesi
ÇAYIROVA - ÇAYIROVA - KOCAELİ

GOSB'dan TEM'e bağlantı yolu

GOSB'DAN TEM'E BAĞLANTI YOLU AÇILIYOR

Çayırova Belediye Başkanı Ziyaettin Akbaş, GOSB bölgesinden TEM'e bağlantı yolu açılarak bölgedeki trafik meselesini çözmeyi hedeflediklerini söyledi.

Başkan Akbaş, Çayırova'nın en önemli meselesinin trafik olduğunu belirterek, "Çayırova'da, Şekerpınar'da yaşanan trafik sorunun çözmek için çalışma başlattık. GOSB bölgesinden TEM otoyolundan bir bağlantı yolu açılacak. Bu şekilde bölgedeki trafik sorunun çözmeyi hedefliyoruz" dedi.

Emlak beyan vergilerindeki artışa da temas eden Akbaş, "Emlak beyan değerlerindeki dengesizlikten söz edilebilir, ama yüksekliğinden söz edilemez. Bizim bölgemizde emlak değerlerini yükseltsek bile satış bedeli üzerinde değildir. Çayırova'da sanayi arsaları değerli. Zaten biz belediye olarak bu değerleri belirlemiyoruz. Kanun gereği Gebze Ticaret Odasından sanayicilerimizin de içinde bulunduğu komisyon ile belirlen fiyat tarifesini dikkate aldık. Ben bizim bölgemiz için emlak beyan vergisinin yüksek olduğunu düşünmüyorum. Sadece dengesizlik olduğuna inanıyorum, inşallah bir dahaki dönemde de bu dengesizlikleri gideririz" diye konuştu.

İHA
Yayın Tarihi : 15 Mart 2010 Pazartesi 17:47:01
Güncelleme :16 Mart 2010 Salı 00:38:14


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?