24
Mayıs
2024
Cuma
ÇAYIROVA - ÇAYIROVA - KOCAELİ

Polisin gurur gecesi

POLİSİN GURUR GECESİ

Kocaeli’nin Çayırova ilçesinde polis teşkilatının 165’nci kuruluş yıl dönümü kutlamaları devam ediyor.

Polis Haftası dolayısıyla TOSB’un desteğiyle düzenlenen yemekli toplantı ve ödül programı TOSB'un idari binasında gerçekleşti. Program, siyaset, iş dünyası, kamu kurum ve kuruluşlarının yanı sıra eski ve yeni emniyet müdürlerini de bir araya getirdi.

İlçe Emniyet Müdürü Taşkın Tuncer, "Kocaeli’nin en huzurlu ve güvenli ilçesi Çayırova” hedefinde yola çıktıklarını belirterek, huzur olmadan ülkenin yarınlara hazırlanmasının mümkün olmayacağını söyledi. Tuncer, teşkilatın hiçbir bahanenin arkasında sığınmadan, gece- gündüz demeden bundan sonra da canı pahasına görevini sürdüreceğini belirtti. Tuncer, “Bizler, suç ve suçlulara karşı her türlü müdahaleyi yaparken, halkımızın destek ve güvenini almak için tarafsız, hukukun üstünlüğünü gözeterek adil görev bilincinde olmamız gerektiğini biliyoruz. Bizlere verilecek en büyük ödül, vatandaşların sokaklarda huzur ve güven içinde yaşadığı bir ülke olduğunu görmektir” dedi.

Çayırova Belediye Başkanı Ziyaettin Akbaş ise, “Sokakta rahat ve huzurlu bir şekilde gezemedikten sonra modern kent olmamızın hiçbir anlamı yok” diyerek bütün polis teşkilatına teşekkür etti.

Çayırova Kaymakamı Abdullah Selim Parlar da, polis ve polislik mesleğinin zorluğuna dikkat çekerek, bu mesleğin çok zor ve yıpratıcı olduğunu söyledi. Parlar, Çayırova’nın daha güvenilir olması için personel sayısının arttırılması ve MOBESE kamera sisteminin gerçekleştirilmesi gerektiğini de belirterek, geceyi düzenleyen herkese teşekkür etti.

10 başarılı polis memuruna kaymakamlık ve TOSB tarafından ödül verildi. Gecede büyük katkısı olan TAYSAD Organize Sanayi Bölgesi Başkanı Ahmet Bayraktar’a da bir plaket verildi.

POLİSİN GURUR GECESİ
POLİSİN GURUR GECESİ
POLİSİN GURUR GECESİ
İHA
Yayın Tarihi : 7 Nisan 2010 Çarşamba 16:10:03
Güncelleme :7 Nisan 2010 Çarşamba 23:56:24


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?