18
Mayıs
2024
Cumartesi
ÇAYIROVA - ÇAYIROVA - KOCAELİ

Tuncer kutlamalara davet etti

EMNİYET MÜDÜRÜ TUNCER BAŞKAN AKBAŞ'I ZİYARET ETTİ

Çayırova Emniyet Müdürü Taşkın Tuncer, polis teşkilatının 165. kuruluş yıldönümü dolayısıyla Belediye Başkanı Ziyaettin Akbaş'ı ziyaret etti.

İlçe Emniyet Müdürü Taşkın Tuncer, beraberindeki Emniyet Müdür Yardımcısı Hasan Aydoğan, Trafik Denetleme Büro Amiri ve Ekipler Amiri İlkay Özdemir ve polis memuru Nesrin Savatlı ile birlikte Çayırova Belediye Başkanı Ziyaettin Akbaş'ı makamında ziyaret etti. 10 Nisanın emniyet teşkilatı için önemli bir gün olduğunu dile getiren Tuncer, 165. kuruluş yıldönümlerini kutladıklarını söyleyerek, kutlamalara başkan Akbaş'ı da davet etti.

"Türkiye Cumhuriyeti sonsuza kadar yaşayacak ve cumhuriyetimiz ile birlikte emniyet teşkilatımız da var olacaktır" diyen Akbaş, "İlçemizin huzuru ve güvenliği için gecelerinizi gündüze katarak çalışıyorsunuz. Sizin gayret ve çabalarınız sayesinde ilçemiz halkı huzurlu ve güvenli bir şekilde yaşıyor. Her an her yerde olarak ve kuralları uygulayarak suç teşkil edecek olaylara müdahale ediyor ve ilçenin her noktasında görevinizi başarı ile yürütüyorsunuz. Bu nedenle ilçemizin huzurlu ve yaşanabilir bir şehir olması açısından büyük emek harcayan Emniyet Teşkilatımızın gününü ben de şimdiden kutluyorum" dedi.

İHA
Yayın Tarihi : 7 Nisan 2010 Çarşamba 19:12:01
Güncelleme :7 Nisan 2010 Çarşamba 23:58:14


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?