26
Mayıs
2024
Pazar
ÇAYIROVA - ÇAYIROVA - KOCAELİ

Yaz spor okullarında eğitim başladı

YAZ SPOR OKULLARI’NDA EĞİTİMLER BAŞLADI

Çayırova Belediyesi’nin geleneksel hale getirdiği yaz spor okullarında eğitimler başladı.

Yaz spor okulları, çocuklara basketbol, voleybol, masa tenisi, badminton, jimnastik, satranç, drama ve futbol olmak üzere 8 farklı branşta sporla buluşma imkanı sunuyor. Yeni sporcular yetiştirmeyi hedefleyen Çayırova Belediyesi'nin yaz spor okulları öğrencilerin okul stresini spor yaparak atmalarına da yardımcı oluyor. Yaz okullarının bu yılki döneminde 8 farklı spor dalında 1.270 çocuğa eğitim verilmesi hedefleniyor.

Basketbol, voleybol, badminton ve jimnastik eğitimleri Cumhuriyet Mahallesi’nde bulunan Şehit İlhan Kartal Lisesi Kapalı Spor Salonu’nda, masa tenisi, drama, satranç eğitimi ise Akse Mahallesi’nde bulunan Reysaş İlköğretim Okulu’nda veriliyor. Futbol branşındaki eğitimlerde öğrenciler çeşitli halı sahalarda ve Çayırova Stadyumu’nda eğitimlere başlayacak.

Masa tenisi, drama ve voleybol eğitimleri ile başlayan yaz spor okullarında öğrenciler kendi branşlarında uzman eğitmenler tarafından eğitiliyor. Reysaş İlköğretim Okulu’nda başlayan masa tenisi ve drama eğitimlerinde öğrenciler hem spor yapma imkanını buluyor hemde yeniliklerle dolu bir dizi eğitim alıyorlar. Şehit İlhan Kartal Lisesi Kapalı Spor Salonu’nda başlayan voleybol eğitimlerinde öğrenciler neşeli bir eğitim süreci yaşıyor.

YAZ SPOR OKULLARI’NDA EĞİTİMLER BAŞLADI
YAZ SPOR OKULLARI’NDA EĞİTİMLER BAŞLADI
İHA
Yayın Tarihi : 30 Haziran 2010 Çarşamba 13:07:02
Güncelleme :30 Haziran 2010 Çarşamba 13:34:30


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?