18
Mayıs
2024
Cumartesi
DERİNCE - KOCAELİ

Kocaeli:Çenesuyu'nu satışa çıkardılar


İlçenin önemli geçim kaynaklarından olan doğal Çenesuyunu’nun depolanıp satışını gerçekleşmesini sağlayan Belediye Başkanı Bulut, Çenesuyunu’nun yurtiçi ve yurtdışı pazarına açılması için çalışmalara başladıklarını söyledi. 60 Evler sahilinde basın toplantısı düzenleyen başkan Bulut, "İlçemizin en önemli gelir kaynağı olan Çenesuyu Tesislerini kamuoyuna iyi pazarlamak zorundayız. Günlük 350 ton su kapasitesi olan tesislerde maalesef aylık 300 ton su satıyoruz. Pazarlama sorununu çözdükten sonra ilçemizin tüm sorunlarını halledeceğiz" dedi.


Belediyenin çalışmaları hakkında da bilgi veren Bulut, "Belediyede halen 350 personel görev yapıyor. Şu ana kadar emekliliği gelen 17 arkadaşımızı emekli ettik. Bununla beraber emekliye ayrılacak personele yaklaşık 450 milyar lira emeklilik tazminatı ödeyeceğiz. Hazineye 15 trilyon, piyasaya ise 5 trilyon lira borcumuz vardır. Kaynaklarımızı iyi değerlendirerek borçları hemen kapatmak istiyoruz" diye konuştu.


Toplantının ardından Derince Belediye Başkanı Haydar Bulut, AK Parti Kocaeli İl Başkanı Fikri Işık ve Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Basın Yayın Daire Başkanı Ömer Polat sahil şeridini gezdi.

KOCAELİ (İHA) -
Yayın Tarihi : 8 Ağustos 2004 Pazar 17:40:40


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
cemre kemer IP: 88.232.23.xxx Tarih : 7.12.2007 22:14:35

HAYIR YA ! ben orayı çok seviom