27
Mayıs
2024
Pazertesi
DİLOVASI - KOCAELİ

Dalkılıç seçimleri değerlendirdi

Dilovası Belediyesi kurucu başkanı ve 29 Mart seçimlerinde Demokrat Parti Dilovası Belediye Başkan adayı olan Ercan Dalkılıç, seçimlerle ilgili değerlendirmelerde bulundu.

Dilovası Belediyesi'nin yeni seçilen yönetimine ve meclisine başarı dileyen Dalkılıç, ilçe statüsü kazanmış olan Dilovası'nın acil ihtiyaçlarının tamamlanması için yeni yönetime önemli görevler düştüğünü belirtti.

Dilovası ilçesinin sırtlarında kurulu bulunan çöplüğün bir an evvel kaldırılması gerektiğini, Dilovası'nın sağlık alanındaki eksiklerinin giderilmesi için acilen bir devlet hastanesine ihtiyaç duyulduğunu vurguluyan Dalkılıç, "Seçim döneminde bizlerle birlikte demokratik bir uğraşın içine giren tüm arkadaşlarımıza teşekkür ediyorum. Dilovası halkı yerel seçimlerde sandığa giderek 5 yıl kendisine hizmet etmesini istediği ekibi oylarıyla tercih etmiştir.

Ancak ilçemiz, 6 bine yakın oyu da bana ve ekibime vererek teveccühünü ve güvenini göstermiştir. Yaşadığımız alanda yeni seçilen arkadaşlarımızın her icraatlarının takipçisi olacağız. Eksik gördüğümüz tüm konularda yerel yönetimi uyararak, halkın menfaatine olan tüm çalışmaları destekleyeceğiz" diye konuştu.
Dalkılıç, Beyaz Yürüyüş'ün Dilovası'nda hiç hızını kesmeden devam edeceğini sözlerine ekledi.
 

iha
Yayın Tarihi : 8 Nisan 2009 Çarşamba 15:55:47


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?