25
Mayıs
2024
Cumartesi
KARAMÜRSEL - KOCAELİ

BBP'nin "Büyük Aile" projesi başladı

Büyük Birlik Partisi'nin tescilli projesi olan "Büyük Aile" projesi, ilk defa pilot bölge olan Kocaeli'nin Karamürsel ilçesinde başlatıldı.

Karamürsel Kültür Merkezi'nde gerçekleşen proje tanıtımına BBP İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı adayı Cevdet Tellioğlu ile çok sayıda partili yetkisili ve aday katıldı.

Toplantıda ilk konuşmayı ypan BBP Karamürsel Belediye Başkanı adayı Nuh Kaman,"Büyük Birlik Partisi ile 2002 yılında tanıştım. Bana 'Büyük Aile' projesinden bahsettiler. Bu projeyi Karamürsel'de uygulamamı istediler. Kendime güvendim ve kolları sıvadım. Sizlere ve halkıma söz veriyorum ve yemin ediyorum ki, Karamürsel Belediyesi'ni alacağım. Ben Karamürsel halkının evine ekmek götürebilmesi için geldim. Umutsuzlarım umudu olacağım". dedi.

Projenin mimarı BBP İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı adayı Cevdet Tellioğu ise, "7 yıldır üzerinde çalıştığımız projemiz artık tamamlanmış ve uygulama aşamasına gelmiştir. Artık görme sırası halkımızda. Biz bu projemiz ile tek bir açık kalmayacak bir sistem kuruyoruz. Dikkat çekmek istiyorum, fakirin, yoksulun kalmayacağı, değil kalamayacağı bir toplum için geliyoruz. Benzin ve mazot fiyatlarından tutun da, aklınızın alabileceği herşey bu kentte ucuzlayacak. Bakkal amcam marketten daha pahalıya mal almayacak. Büyük marketlerle aynı oranda indirime sahip olacak. Katıldığımız programlarda ve televizyonlarda ne kadar engellenmek istesek bile, biz bu projeyi halkımızın refahı için yapıyoruz. Ve yapmaya da devam edeceğiz. Bu projeye layık olan en iyi parti Büyük Birlik Partisi'dir. Büyük Birlik Partisi, 'Büyük Aile' projesine sahip çıktı. Simdi sahip çıkma sırası halkımızda. Elini vicdanına koyan kişinin bu projeyi desteklemesi şart. www.buyukaile.org 'da da projelerimiz ile ilgili bilgiler verdik. Allah'ın izni ile önce mahalli seçimlerde, sonra genel seçimlerde iktidara geliyoruz" dedi.

Proje tanıtımının ardından BBP Karamürsel Belediye Meclisi adayları tanıtıldı.

İHA
Yayın Tarihi : 23 Şubat 2009 Pazartesi 13:12:02


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?