20
Mayıs
2024
Pazertesi
KARAMÜRSEL - KOCAELİ

CHP'den MHP'ye ziyaret

Karamürsel  Ziyarette başkan yardımcıları Engin Tural ve Orhan Ören ile ilçe Sekreteri Cenap Giritlioğlu ile parti üyeleri de hazır bulundu.

CHP İlçe Başkanı Necati Turna, ülkenin kritik bir dönemden geçtiğini, AKP hükümetinin ve yerel yönetimlerinin ülkeyi büyük bir çıkmaza soktuklarını, başbakanın muhalefet liderlerini muhatap kabul etmediğini açıklama cüretini gösterdiğini, oysa teröristlere destek çıkan ve onları barındıran Barzani'yi muhatap kabul etmekte mahsur görmediğini vurguladı.

Turna, AKP'nin demokratik düzeni sağlamak yerine tamamen ideolojik emeller uğruna çalıştığını, bizden olanlar ve olamayanlar diye ülkeyi böldüğünü, Büyükşehir belediyesinin ise, Karamürsel'i hizmet bakımından cezalandırdığını söyledi.

Turna, Cumhuriyetin, demokrasinin, birlik ve beraberliğin geleceği ve selameti için elele verilmesi, AKP'nin yanlışlarına karşı herkesin ortak tavır alması gerektiğini dile getirdi.

MHP İlçe Başkanı Yaşar Gülfidan ise, hükümetin ve yerel yönetimlerinin ülkeyi kötü yönettiklerini, Büyükşehir belediyesinin vatandaşlarımızın vergilerinin karşılığı olan hizmetleri vermediğini, bu vergilerin sanki AKP'nin paralarıymış gibi har vurup harman savurduklarını, yardım diye zor durumdaki insanlarımızı açlıklarıyla siyaset yaptıklarını, söylemleriyle olmayanları yapılmış göstererek insanlarımızı sömürdüklerini vurguladı.

Gülfidan, Karamürsel'de hiçbir hizmetin yapılamadığını bunun sorumlusunun ilçe belediyesinden daha fazla büyükşehir yönetiminin sorumlu olduğunu dile getirdi.

Her iki ilçe başkanı, her iki parti adına gelinen noktanın güzel bir ortam oluşturduğunu,diyaloğların devam ettirilmesinin yararlı olacağını, bundan böyle sürekli görüş alış verişinde bulunacaklarını açıkladılar.

Kenthaber
Yayın Tarihi : 19 Ekim 2008 Pazar 05:09:19


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?