24
Mayıs
2024
Cuma
KARAMÜRSEL - KOCAELİ

Doğalgazda hummalı çalışma

Karamürsel’de doğalgaz çalışmaları tüm hızıyla hummalı bir şekilde sürüyor. 2 ay gibi kısa bir süre önce doğalgaz boru hattı döşeme çalışmalarına başlanan ve bu kısa zaman zarfında Devlet yolu altındaki ilçe merkezinde 15 kilometrelik doğalgaz hattı tamamlandı. Devlet yolu üstününde de çalışmalar hızla sürüyor.

Doğalgaz boru hattı çalışmalarını yakından takip eden Karamürsel Belediye Başkanı İsmail Yıldırım, yüklenici firma Armagaz yetkilileri ile yapılan görüşmeler doğrultusunda programlanan zamanın çok öncesinde çalışmaların sürdüğünü belirterek “Belediyemiz ve yüklenici firma ile yapılan ortak çalışmalarla Devlet yolu altında doğalgaz boru hattı döşemeleri tamamlandı. Çalışmalar şimdi devlet yolu üstünde sürüyor. Hızlı ve titiz bir şekilde çalışmalarını sürdüren Armagaz yetkililerine teşekkür ediyorum. Bu çalışmalar doğrultusunda önümüzdeki kış Karamürsel’in hepsine olmasa dahi belli bir bölümü doğalgaz’a kavuşmuş olacak.” dedi.

Karamürsel Belediye Başkanı İsmail Yıldırım, ilçede alt yapı çalışmaları hızla süren Doğalgaz ile ilgili bilgilendirme toplantısı düzenledi.

Karamürsel Belediye Başkanı İsmail Yıldırım, ilçe halkının doğalgaz ile ilgili bilgilendirme toplantısında tüm sorularına yanıt bulacağını ifade etti.

Doğalgaz boru hattının döşemesini yürüten yüklenici firma Armagaz yetkililerinin de bulunacağı toplantı 16 Ağustos Salı günü saat 19.00’da Belediye Kültür merkezinde yapılacak.

Karamürsel Belediye Başkanı İsmail Yıldırım, ilçe halkını çok yakından ilgilendiren ve doğalgaz ile ilgili tüm sorulara yanıt bulabilecekleri bilgilendirme toplantısına tüm ilçe halkını beklediklerini söyledi.

Kenthaber
Yayın Tarihi : 16 Ağustos 2005 Salı 11:57:16
Güncelleme :8 Kasım 2005 Salı 13:59:59


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?