23
Mayıs
2024
Perşembe
KARAMÜRSEL - KOCAELİ

Duygulandıran sürpriz

Karamürsel Belediyesi Personeli, Belediye Başkanı İsmail Yıldırım’a göreve gelişinin 1. yıldönümünde sürpriz yaptı.

Karamürsel Belediye Başkanı İsmail Yıldırım’ı ziyaret eden Belediye Personeli Başkan Yıldırım’ın 1. yılını kutladılar ve kendisine çiçek takdim ettiler.

Göreve geldiği ilk günden itibaren, kullandığı ‘sevgi’ sloganıyla, Belediye personelinin de sevgisini kazanan Başkan Yıldırım’ı, Belediye personeli kutlayarak önümüzdeki yıllarda da başarılarının devamını dilediler.

Belediye Meclis Salonunda düzenlenen kutlama programına Başkan Yardımcıları Ali Karacan, Erdoğan Özdemir, Nezahat Aydınlı, daire Müdürleri ve Belediye Personeli temsilcileri katıldı.

Belediye personelinin bu sürprizi ve jesti karşısında duygulu anlar yaşayan Başkan Yıldırım, “Bu jestiniz için teşekkür ederim. Geçen bir yıllık süreçte başarımızın en büyük mimarı sizlersiniz. Bunu her zaman ve her yerde söylüyorum. Çünkü sizler görevini en iyi şekilde yapan ve sorumluluk sahibi insanlarsınız. Bu açıdan kendimi gerçekten şanslı sayıyorum. Çok uzun gibi görünen bir yıl çok çabuk geçti. Bu zaman zarfında sizlerle Karamürsel’e ve Karamürsel’lilere önemli hizmetler sunduk. Önümüzdeki süreçte de bu hizmetlerimiz aynı kararlılıkla ilçemize ilçemiz halkına hizmetler sunmaya devam edeceğiz. Hepinize tekrar teşekkür ederim.” dedi.

Kenthaber
Yayın Tarihi : 4 Nisan 2005 Pazartesi 11:27:05


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?