24
Mayıs
2024
Cuma
KARAMÜRSEL - KOCAELİ

Eğitimden, Başkan'a teşekkür plaketi

Karamürsel Nazmi Oğuz İlköğretim Okulu yöneticileri Karamürsel Belediye Başkanı İsmail Yıldırım’a teşekkür plaketi verdiler. Karamürsel Nazmi Oğuz İlköğretim Okulu toplantı salonunda düzenlenen törene İlçe Milli Eğitim Müdürü Necati Çimen, Okul Müdür Vekili Mustafa Aydın, Müdür Yardımcıları, Okul Öğretmenleri ve Öğretmenevi Müdürü Recep Dikdere, Okul Aile Birliği Üyeleri, Koruma Derneği Üyeleri ve öğrenci velileri katıldı.

Törende bir konuşma yapan Okul Müdür Vekili Mustafa Aydın, Okul Yönetimi, Okul Aile Birliği ve Okul Koruma Derneği ile uyum içinde çalıştıklarını, okulun ihtiyaçlarının giderilmesinde Başkan Yıldırım’dan her zaman destek gördüklerini, özellikle okul bahçesinin yeniden düzenlenmesiyle öğrencilerin çamurdan kurtulduklarını belirtti. Müdür Vekili Aydın, “Okulumuzun sıkıntılarının giderilmesinde şahsınızın ve Karamürsel Belediyesinin büyük yardım ve desteğini gördük. Desteğiniz ve yardımları içinde teşekkür ediyorum.” dedi.

“İlçe Milli Eğitim Müdürü Necati Çimen’de konuşmasında Başkan Yıldırım’ın ilçe genelindeki okullara her zaman destek verdiğini, okullarına yaptıkları yardım ve desteklerinden dolayı teşekkür edip plaket verdiler.

Karamürsel Belediye Başkanı İsmail Yıldırım, eğitime büyük önem verdiklerini belirterek “Yarınımızın geleceği olan çocuklarımızın yetiştiği eğitim kurumlarına gerek şahsım gerekse Belediyemiz imkanları çerçevesinde yardımlarımızı sürdüreceğiz. Değerli büyüğümüz Nazmi Oğuz’un ilçemize kazandırdığı ve kendi adını taşıyan okulumuzun adına yakışır, her yönüyle diğer okullarla yarışır seviyede olması bizleri de gururlandıracaktır. ” Dedi. Başkan Yıldırım, Nazmi Oğuz’un 8 haziran’da 100.cü yaş gününü okulunda kutlamayı istediklerini ve bu teklifi kendilerine yaptığını, kendisinin bunu büyük memnuniyetle karşıladıklarını belirterek, “Değerli büyüğümüz Sayın Nazmi Oğuz’un 100.cü doğum gününü kendi okulunda kutlayacağız.” dedi.

Törene katılan Okul Aile Birliği, Koruma Derneği Yöneticileri ve öğrenci velileri de Başkan Yıldırım’a teşekkür ettiler ve günün anısına fotoğraf çektirdiler.

Kenthaber
Yayın Tarihi : 1 Mart 2005 Salı 13:21:08


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?